«Το κυπριακό ποδόσφαιρο θα θαφτεί μαζί με τα λεφτά που επενδύσατε»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ εξέδωσαν ανακοίνωση αναφορικά με τους περιορισμούς στην είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα αλλά και με την κάρτα φιλάθλου.

Αναλυτικά:

''Αν το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη βασιζόταν σε νόμους και διατάγματα της Κυπριακής "Δημοκρατίας", τότε αυτές οι εικόνες θα υπήρχαν μόνο στην σφαίρα φαντασίας και σε καμμία περίπτωση δεν θα ήταν πραγματικές. 

Αυτή τη φορά δεν θα απευθυνθούμε στους κυβερνώντες, που ξεπέρασαν κάθε όριο λογικής, αλλά στους ιθύνοντες

της ΚΟΠ, του ΚΟΑ και στους πρόεδρους των ομάδων, που είναι συνένοχοι για όσα τραγελαφικά και παράλογα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρό μας.

Κύριε Κούμα, κύριε Μιχαηλίδη, κυρία Ειρήνη Λοϊζίδου (είσαι ζωντανή ύπαρξη άραγε;;;) και λοιποί προέδροι, απλά σας παραπέμπουμε στις πιο κάτω εικόνες που πραγματικά θυμίζουν ποδόσφαιρο.

Rapid - Steaua 19/8/2021

Brondby - Nordsjaelland 15/8/2021

Psg - Straabourg 14/8/2021

Legia - Dinamo 10/8/2021

Djugardens - Aik 8/8/2021

Copenhagen - Brondby 8/8/2021

Maribor - Hammarby 2/8/2021

Kispest Budapest - Villareal 24/7/2021

Hansa Rostock - Karlsruher 24/7/2021

Sturm Graz - Salsburg 25/7/2021

Crvena Zvezda - Vojvodina 17/7/2021

Τα πιο πάνω παιχνίδια διεξήχθηκαν τον τελευταίο μήνα σε ευρωπαϊκές χώρες, ούτε στο Μπαγκλαντές ούτε στο Πράσινο Ακρωτήρι. Γήπεδα γεμάτα με πάθος, ατμόσφαιρα και χωρίς κάρτες φιλάθλου και υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Είναι καιρός κύριοι ιθύνοντες να σταματήσετε να είστε οι κομματικές μαριονέτες του οποιουδήποτε, να κάτσετε σε ένα τραπέζι και να δημιουργήσετε ένα πλάνο για να σωθεί το ποδόσφαιρο. Οι άνθρωποι παλιά νοιάζονταν για την υστεροφημία τους. Εσείς, τι υστεροφημία θα αφήσετε άραγε;

Κύριοι πρόεδροι, σταματήστε επιτέλους την τακτική του "κρύψε να περάσουμε". Αλλιώς, το κυπριακό ποδόσφαιρο θα θαφτεί μια και καλή, το ίδιο και τα λεφτά που επενδύσατε.

ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑΝΑΤΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ''.

Keywords
Τυχαία Θέματα