Το μεγαλύτερο επίτευγμα του Εμάνουελ

Η θέση του προπονητή είναι πάντα η πιο δύσκολη. Ότι και αν γίνει πάντα ο προπονητής φταίει.

Το βλέπουμε συνεχώς στην Κύπρο. Είτε φταίει είτε όχι πάντα αυτός την πληρώνει. Είτε πάει καλά είτε όχι, πάντα αυτός είναι ο πρώτος ου φεύγει. Ωστόσο ο προπονητής του Απόλλωνα, κατάφερε να επιβιώσει από όλη αυτή την κατάσταση και μόνο του από αυτό αποτελεί μεγάλο επίτευγμα.

Είναι ο ένας από τους δυο που κατάφεραν να αρχίσουν και να ολοκληρώσουν την χρονιά, σε μια ομάδα. Ο άλλος είναι ο προπονητής της Δόξας Λούκας Χατζηλούκας.

ΟΙ

33 ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΠΟΕΛ: Πασιένσια, Κετσπάγια, Γ. Κωστής
ΑΕΚ: Κρίστιανσεν, Δημητρίου
ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Πάους, Μιλίνκοβιτς, Λάρκου
ΑΠΟΛΛΩΝ: Εμάνουελ
ΟΜΟΝΟΙΑ: Καϊάφας, Μιλόγεβιτς
ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Ντε Γιόνκε, Λαγκαδίτης
ΑΡΗΣ: Νικολόσκι, Αγιομαμίτης, Νεαγκόε, Καϊάφας
ΔΟΞΑ: Χατζηλούκας
ΑΕΛ: Χριστοφόρου, Χάβος, Χριστοδούλου
ΕΡΜΗΣ: Δερμιτζάκης, Μακρίδης, Παναγιώτου
ΕΘΝΙΚΟΣ: Τζιούρεφ, Ντότσιτς
ΠΑΦΟΣ: Σοφοκλέους, Ρόκα, Μακρίδης
ΕΝΩΣΗ: Καραγεωργίου, Γενέουχτεν
ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Κοσμά, Πρωτοπαπάς

Ο προπονητής του Απόλλωνα, είχε και τις καλές του στιγμές αλλά και τις άσχημες του. Όπως κάνουμε εδώ στην Κύπρο, τη μια τον έχουμε στην κορυφή και την άλλη στον πάτο. Κατάφερε όμως να παραμείνει στον πάγκο της Λεμεσιανής ομάδας και παράλληλά με τις κινήσεις του να κερδίσει και άλλους, φίλους της ομάδας. αποκορύφωμα δε η κατάκτηση του κυπέλλου.

Πλέον ο τεχνικός του Απόλλωνα έχει βάλει μπρος για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν. Πιο ώριμος, πιο αποφασιστικός και πιο ήρεμος (αφού είχε επιτυχία), θα προσπαθήσει να ετοιμάσει τον νέο Απόλλωνα. Θα προσπαθήσει να φέρει στην ομάδα παίκτες πιο έτοιμους από τα πέρσι, παίκτες με πιο ξεκάθαρους στόχους, παίκτες πρωταθλητές. Πρώτος στόχος του Απόλλωνα είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και όλοι στην οικογένεια της Λεμεσιανής ομάδας δουλεύουν προς αυτόν τον στόχο.

Keywords
Τυχαία Θέματα