«Το μεγαλύτερο κίνητρο για εμένα, είναι το κίνητρο της νίκης» (video)

Διαβάστε και ακούστε τα όσα θα πει ο τεχνικός της ΑΕΚ Νταβίντ Καταλά ενόψει του ντέρμπι της Δευτέρας κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Πρώτη τοποθέτηση: «Μεγάλο παιχνίδια για εμάς την Δευτέρα. Προερχόμαστε από ήττα από μια διακοπή. Έχουμε αυτοπεποίθηση για αυτόν τον αγώνα. Να έχουμε μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Να έρθει ο κόσμος και είναι σημαντικό για εμάς να τον έχουμε. Περιμένουμε μεγάλο παιχνίδι και δύσκολο»

Για την προϊστορία, που είναι υπέρ της ΑΕΚ:

«Δεν παίζει ρόλο. Τα πάντα είναι διαφορετικά. Δεν μπορείς να κάνεις σύγκριση. Περιμένουμε ένα ντέρμπι με την ίδια ένταση. Ξέρουμε τι σημαίνει ο αγώνας. Δεν μπορούμε να σταθούμε στην προϊστορία. Όλα αρχίζουν από το μηδέν»

Αν η ΑΕΚ είναι το φαβορί, αφού αγωνίζεται και στην Αρένα: «Θα πρέπει να δείξουμε αυτή την δύναμη που έχουμε στην Αρένα. Είναι πλεονέκτημα. Είναι υπερβολικό να πούμε πως είμαστε το φαβορί. Αντιμετωπίζουμε ένα μεγάλο αντίπαλο μια ομάδα με τίτλους που είναι σε καλή κατάσταση τα τελευταία χρόνια. Δεν μπορούμε να πούμε πως είμαστε το φαβορί όταν παίζεις με το ΑΠΟΕΛ. »

Για την πίεση που είχε η ΑΕΚ για τον τίτλο: «Δεν μιλήσαμε πότε για τίτλο. Ποτέ δεν είπαμε για την πρώτη θέση. Η πίεση που έχουμε είναι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό την Δευτέρα. Σεβόμαστε την άποψη του κόσμου αλλά δεν αποτελεί πίεση. Εμείς πιέζουμε τον εαυτό μας να έχουμε καλή παρουσία»

Τι ξεχώρισε από τον ΑΠΟΕΛ: «Έχει καλή πορεία στους τελευταίους αγώνες. Γνωρίζουμε πόσο επικίνδυνοι είναι. Έχουν τους καλύτερους παίκτες στην επίθεση. Αρκετή ποιότητα. Έχουν αυτοπεποίθηση. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να τους αντιμετωπίσουμε»

«Θα πρέπει να δώσουμε κάτι περισσότερο από το τελευταίο μας παιχνίδι. Αυτό είναι το νόημα. Αλλά είναι αλήθεια πως παίζουμε κόντρα στον ΑΠΟΕΛ μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Κύπρου. Μας δίνει έξτρα κίνητρο. Ξέρουν τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι οι παίκτες μας. Και είμαι σίγουρος πως θα το κάνουν». 

Για τον κόσμο: «Θυμάμαι σε προηγούμενα ντέρμπι τον κόσμο που είχαμε. Μας δίνουν έξτρα κίνητρο. Θέλουμε να ζήσουμε στιγμές τις ίδιες ξανά. Τους θέλουμε να έρθουν κοντά μας για να μας στηρίζουν. Είναι δύσκολο πρωτάθλημα και πάμε από αγώνα σε αγώνα»

«Το μεγαλύτερο κίνητρο για εμένα, είναι το κίνητρο της νίκης»

«Έχουν ενέργεια και αυτό φαίνεται κάθε μέρα. Οι ίδιοι πιέζουν τον εαυτό τους. μπορούν να κερδίσουν. Είναι οι πρώτοι που θέλουν να πάρουν την νίκη στον αγώνα της Δευτέρας»

Keywords
Τυχαία Θέματα