«Το νέο διάταγμα είναι καταστροφικό, έγινε αίτημα στην Ομοσπονδία, ώστε...»

Τις αντίξοες συνθήκες, υπό τις οποίες προετοιμάστηκε ο Εθνικός για το κυριακάτικο παιχνίδι με την Ομόνοια, ανέδειξε ο Μάριος Μιτσίδης (Super Sport fm 104.0). Υπενθυμίζεται πως οι παίκτες του προσφυγικού σωματείου δεν πραγματοποιούσαν προπονήσεις λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα.

«Μόνο δύο ποδοσφαιριστές δεν συμμετέχουν πλέον στις προπονήσεις, καθώς εκκρεμεί το τελευταίο διαγνωστικό τεστ στο οποίο υποβλήθηκαν. Όλοι οι υπόλοιποι επέστρεψαν

στο γήπεδο για την προετοιμασία ενόψει του αγώνα με τους πράσινους», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου των Αχνιωτών, που σχολίασε και την απουσία του κόσμου της Ομόνοιας, μετά το σχετικό διάταγμα για απαγόρευση μετακίνησης οπαδών εκτός της επαρχίας Λευκωσίας.

«Το παιχνίδι θα γινόταν με φιλάθλους, αυτό γνωρίζαμε και ανακοινώσαμε ότι θα δοθεί σημαντικός αριθμός εισιτηρίων στους φίλους της Ομόνοιας. Το νέο διάταγμα είναι καταστροφικό για την ομάδα μας, καθώς περιμένουμε τα παιχνίδια με μεγάλες ομάδες να έρθει κόσμος, για να πάρουμε οικονομική ανάσα και να καλυφθούν κάποιες τρύπες. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο πρόεδρος προσπαθεί, έγινε αίτημα στην Ομοσπονδία ώστε να έρθει κόσμος από την επαρχία Λάρνακας και Αμμοχώστου όπου η Ομόνοια έχει πολλούς οπαδούς», υπογράμμισε ο Μιτσίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα