Το νέο πλάνο του Τιμούρ περιλαμβάνει άσο από την Κύπρο!

Την επόμενη Τρίτη (15/9) εκπνέει στην Κύπρο η θερινή μεταγραφική περίοδος, η οποία επεκτάθηκε ένεκα της πρωτόγνωρης κατάστασης με τον κορωνοϊό.

Στην Ανόρθωση η απόκτηση του Ντορ Μίχα έκλεισε το κενό που είχε αφήσει η αποχώρηση του Ρούμπεν Ράγιος, συνεχίζεται ωστόσο η αναζήτηση ενός παίκτη για τη γραμμή κρούσης.

Η απουσία πρότασης για την απόκτηση του Νίκα Κατσαράβα αφαιρεί από την «Κυρία» τη δυνατότητα επιλογής ενός αλλοδαπού επιθετικού, αφού όλες οι θέσεις στον κατάλογο Α’ είναι κατειλημμένες.

Τούτου

δοθέντος ο Τιμούρ Κετσπάγια στρέφει, για ακόμη μια φορά, το βλέμμα του στην κυπριακή αγορά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γεωργιανός τεχνικός επιθυμεί και επιδιώκει την απόκτηση του Μάριου Ηλία από τον Εθνικό.

Ο σύλλογος της Άχνας δείχνει σε πρώτη φάση αρνητικός στην παραχώρηση του 24χρονου διεθνούς άσου, δεν αποκλείεται μια βελτιωμένη προσφορά εκ μέρους της Ανόρθωσης να τον ωθήσει σε αναθεώρηση.

Οι επόμενες μέρες αναμένονται καθοριστικές, καθώς πλησιάζει το πέρας της μεταγραφικής περιόδου αλλά και η πρώτη υποχρέωση της «Κυρίας» στο Γιουρόπα Λιγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα