Το προφίλ ενός δράστη σ'ένα έγκλημα που συγκλόνισε την Κύπρο

Στις 24 Νοεμβρίου του 2015 σημειώθηκε ίσως το πιο στυγερό έγκλημα στα χρονικά της Κύπρου. Τρία θύματα, από τα χέρια ενός ανθρώπου, ο οποίος κυνήγησε τα θύματά του στον κεντρικότερο δρόμο της Λεμεσού, στην λεωφόρο Ανεξαρτησίας, μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων πολιτών.

Ο Χρίστος Θωμά, αφού διέφυγε της σύλληψης για δυο περίπου 24ωρα συνελήφθη από τις αρχές να περιφέρεται στο χωριό Λάνια της Επαρχίας Λεμεσού.
Θύτης και θύματα, είχαν

προστριβές στο παρελθόν.

Ως αποκορύφωμα της διαμάχης τους και εν τέλει μοιραία κατάληξη, ήταν ως φάνηκε, οι επαφές που διατηρούσε η συμβία του με ένα από τα θύματα, λίγους μήνες πριν από το μοιραίο βράδυ της 24ης Νοεμβρίου.

Ένας δράστης, πρωταγωνιστής ενός συγκλονιστικού εγκλήματος

Ο 31χρονος Θωμά, γνωστός στην τοπική κοινωνία της Λεμεσού, βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με ισόβια καταδίκη. Ο Θωμά, είναι διαζευγμένος και πατέρας δυο ανήλικων αγοριών, τα οποία από την πρώτη στιγμή τέθηκαν υπό την στενή παρακολούθηση των υπηρεσιών ευημερίας αλλά και της γιαγιάς τους.

Η μανία με την οποία έδρασε το βράδυ της 24ης Νοεμβρίου ο Θωμά, χαρακτηρίζεται από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα, η οποία πραγματοποίησε τη νενομισμένη νεκροτομή στα τρία θύματα, ως πρωτοφανής.

Η κ.Παπέττα, μιλώντας στο SigmaLive σήμερα Πέμπτη (22 Σεπτεμβρίου) για την εν λόγω υπόθεση, επανέλαβε ότι προκάλεσε έντονη εντύπωση ο τρόπος με τον οποίο σκότωσε τα θύματά του, αφού τα τραύματα και των τριών, ήταν στην καρδιά.

«Ο τρόπος με τον οποίο αποτελείωσε τους αδελφούς Ντορζή και τον Μιλτιάδους έδειχνε την αποφασιστικότητα και την μανία του», συμπλήρωσε η κ.Παπέττα.

Η ομολογία της «πέτρας του σκανδάλου»

Η φερόμενη ως γυναίκα για την οποία φέρεται να έγινε το ειδεχθές έγκλημα αναμένεται να παρουσιαστεί ως μάρτυρας, ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λεμεσού στις 14 Οκτωβρίου, ημέρα κατά την οποία θα συνεχιστεί η διαδικασία.

Η εν λόγω, είχε εξεταστεί επίσης από ιατροδικαστή, λίγα 24ωρα μετά το τριπλό φονικό, έφερε εκχυμώσεις σε αρκετά σημεία του σώματός της τα οποία προέρχονταν από διάφορες χρονικές περιόδους.

Keywords
Τυχαία Θέματα