Το πρόβλημα της Ανόρθωσης μακριά από το «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Η εικόνα της Ανόρθωση στο Αντώνης Παπαδόπουλος δεν έχει καμία σχέση με αυτή που βγάζει όταν αγωνίζεται εκτός έδρας. Μέχρι στιγμής, η Μεγάλη Κυρία χάνει από την δυναμική της όταν αγωνίζεται μακριά από την έδρα της, κυρίως σε ντέρμπι. Αντίθετα, εντός τα πηγαίνει περίφημα. 

Χαρακτηριστικά παραδείγματα, ο αγώνας με τον Απόλλωνα στην Λεμεσό και ο αγώνας της Κυριακής με αντίπαλο την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Και στα δύο παιχνίδια η Ανόρθωση δεν έβγαλε καλό πρόσωπο, ενώ λίγες φορές έφτιαξε φάσεις και έγινε απειλητική. Χωρίς

πάθος και ενέργεια οι ποδοσφαιριστές του Κετσπάγια, με αποτέλεσμα να έρθουν οι δύο ήττες.

Εκτός έδρας η Ανόρθωση έχασε ακόμα τέσσερις βαθμούς. Δύο, μετά το ισόπαλο 2-2 απέναντι στην Νέα Σαλαμίνα και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όταν εξήλθε και πάλι ισόπαλη, 0-0 με την ΑΕΛ στο Τσίρειο. 

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει εντοπίσει το πρόβλημα (το έχει επισημάνει και στην δημοσιογραφική διάσκεψη, μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια) και καλείται να βρει άμεσα λύσεις. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια, κυρίως στα play-offs, και πρέπει να αρχίσει σιγά σιγά η Ανόρθωση να βελτιώνεται μακριά από την έδρα της. 

Keywords
Τυχαία Θέματα