Το «συν» που μπορεί να κάνει τη διαφορά

Πέντε παιχνίδια, τέσσερα εκ των οποίων στο «Τσίρειο», απέχει ο Απόλλωνας από την κατάκτηση του τίτλου.

Ο λεμεσιανός σύλλογος εισέρχεται στον άτυπο β’ γύρο των πλέι οφ με πλεονέκτημα τεσσάρων βαθμών έναντι του δεύτερου ΑΠΟΕΛ, τον οποίο θα υποδεχτεί στην 30ή αγωνιστική.

Για την ομάδα του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, ωστόσο, στο επίκεντρο είναι η προσεχής εντός έδρας αναμέτρηση με την Πάφο, η οποία στην πρεμιέρα της β’ φάσης είχε υποχρεώσει τους «κυανολεύκους» σε ισοπαλία στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Στην προσπάθεια για τη

νίκη που θα φέρει την ομάδα του πιο κοντά στον στόχο της ο Γερμανός τεχνικός μπορεί να υπολογίζει κανονικά στους Μαυρία και Χαμάς, ενώ εκτός απροόπτου θα έχει στη διάθεσή του και τον Ντιγκινί.

Ο Ιβοριανός επιθετικός απουσίασε από τις αναμετρήσεις με Άρη (1-1) και ΑΕΚ (3-3), αλλά μάλλον θα κάνει την επανεμφάνισή του στο παιχνίδι με την Πάφο, απέναντι στην οποία στην α’ φάση είχε λάβει χώρα και η μεγάλη επιστροφή του μετά τη ρήξη χιαστών.

Ο 34χρονος είναι μια πολύτιμη μονάδα που αυξάνει ποσοτικά και ποιοτικά τις επιλογές του Τσόρνιγκερ στη γραμμή κρούσης, ενώ συνάμα έχει και ηγετική προσωπικότητα -καθοριστική παράμετρος στην τελική ευθεία της σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Το «συν» που μπορεί να κάνει τη διαφορά,