Το τελευταίο αντίο στον Φύτο μας (ΒΙΝΤΕΟ)

Το στερνό αντίο, έδωσαν οι φίλοι και οι συγγενείς του επί σειρά ετών μέλους της οικογένειας του Συγκροτήματος Δίας και της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, Νεόφυτου Δημοσθένους, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεοφύτου στην Ανθούπολη.

Η συγκίνηση όλων, διάχυτη.

Με λιγοστά, αλλά ουσιαστικά λόγια, τον αποχαιρέτησε η μεγάλη του κόρη, Στέφανη.

«Ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για ό,τι μού πρόσφερες, για τις αξίες που μου δίδαξες, την ανιδιοτελή αγάπη που απλόχερα μου έδωσες. Ήσουν ο πιο γλυκός, ο πιο καλοσυνάτος και συνάμα ο πιο αξιοπρεπής άνθρωπος

που ξέρω. Το στήριγμά μου, πάντα εκεί για μένα».

«Μπράβο αδερφέ μου, σε θαυμάζω. Φρόντισες να δημιουργήσεις ότι χρειάζονταν τα παιδιά σου για το ξεκίνημά τους. Μα σε θαυμάζω πιο πολύ για την υπέροχή κόρη σου, τη Στέφανη», είπε ο αδερφός του. 

Στο πλάι του πάντα, η σύζυγός του.

«Η αγάπη μου υπάρχει στα τραγούδια μας, στα αστεία μας, στα κυριακάτικα τραπεζώματά μας, στις συνήθειές μας, στα πρωινά μας ξυπνήματα, στη βραδινή αγκαλιά, στο χαμόγελο της Στέφανης, στο βλέμμα της Ρέας. Υπάρχει στην καρδιά μου και θα υπάρχει». 

Εκεί, και οι συνεργάτες του, αιώνιοί του φίλοι.

«Όλοι γνωρίζαμε τον Φύτο. Τον Νεόφυτό μας, όλοι μας νιώσαμε τη φιλία και τη ζεστασιά σου, όπως γνωρίσαμε και την ανθρωπιά σου», είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος. 

Η οικογένεια του συγκροτήματος Δίας και του ΣΙΓΜΑ δεν θα σε ξεχάσει ποτέ.

Καλό ταξίδι αγαπημένε Φύτο.

Διαβάστε επίσης 

«Έφυγε» για την γειτονιά των αγγέλων ο Φύτος μας (ΒΙΝΤΕΟ)

Keywords
Τυχαία Θέματα