Το θεωρεί άδικο και περιμένει ο Μαργκάσα

Μετατράπηκε σε Μεγάλη Τετάρτη τελικά η χθεσινή για την Ομόνοια, ο κόσμος είναι έξαλλος αφού μία ακόμη χρονιά τελειώνει πρόωρα και αποτυχημένα από τον μήνα Φεβρουάριο.

Όλοι περιμένουν εξηγήσεις από το ΔΣ, οι οποίες θα δοθούν το Σάββατο στην Γενική Συνέλευση, η αποτυχία είναι φανερή και πλέον η ΓΣ αποτελεί το μοναδικό δρόμο για τη συνέχεια του "τριφυλλιού". Για έκτη συνεχόμενη σεζόν η ομάδα μένει μακριά από τίτλους και μόνο με θαύμα (είναι απίθανο), θα εξασφαλίσει έξοδο στην Ευρώπη. Μετά όμως από το χθεσινό, είναι αρκετά δύσκολο... Από τη στιγμή που κανένας δεν αντιλήφθηκε την κρισιμότητα

του χθεσινού αγώνα με τη Δόξα, τι να λέμε και τι να περιμένουμε τώρα στα πλέι οφ.

Δεν λέμε ότι από τη μία μέρα στην άλλη η Ομόνοια έγινε ομαδάρα, τα προβλήματα ήταν εμφανή από τον περασμένο Σεπτέμβριο… Επί εποχής όμως Ιβάιλο Πέτεφ είδαμε σημάδια βελτίωσης, κάτι το οποίο δεν είδαμε στα δύο παιχνίδια με την ομάδα της Κατωκοπιάς, με την Ομόνοια να γυρίζει πίσω στα παλιά στον κακό της εαυτό. Αποκαρδιωτικές εμφανίσεις, άχαρη, ανούσια.

Δεν έφτανε ο αποκλεισμός ήρθε και η απόφαση βόμβα από τον Πέτεφ για τρεις ποδοσφαιριστές (Μαργκάσα, Άλεξ Σοάρες και Ράφα Λόπες), τους οποίους έθεσε εκτός ομάδας, τίποτα όμως δεν είναι δεδομένο αφού η τελική απάντηση θα δοθεί από τη διοίκηση Αντώνη Τζιωνή. Θα στηρίξουν ή όχι την απόφαση Πέτεφ; Τρεις ποδοσφαιριστές που με τον Βούλγαρο στον πάγκο είχαν φουλ συμμετοχή. Ο Κυπροποιημένος Μαργκάσα είχε παίξει σε δέκα παιχνίδια βασικός, ο Ράφα Λόπες σε 12 βασικός με τον Πέτεφ, ίδιος αριθμός και για τον Σοάρες.

Αυτός που ξαφνιάστηκε περισσότερο από την απόφαση αυτή του προπονητή ήταν ο Ρενάτο Μαργκάσα, αν αναλογιστούμε ότι μάλιστα τις προάλλες δέχθηκε και μικρή αύξηση απολαβών με αναπροσαρμοσμένο συμβόλαιο στο χέρι μέχρι το 2020. Ο Μαργκάσα που θεωρεί άδικη την απόφαση αυτή του προπονητή του, αφού ρώτησε τον Βούλγαρο τεχνικό τους λόγους που μένει εκτός ομάδας, χωρίς να πάρει απάντηση. Ο ίδιος περιμένει απαντήσεις από τη διοίκηση, κάτι το οποίο θα έρθει άμεσα και πριν από την Έκτακτη ΓΣ του Σαββάτου.

Το οργανωμένο σύνολο της Ομόνοιας πάντως στηρίζει την απόφαση Πέτεφ και το ίδιο καλεί το ΔΣ να πράξει. Μένει να δούμε το τελικό αποτέλεσμα της απόφασης, σε άλλη μία εφιαλτική χρονιά!

Keywords
Τυχαία Θέματα