Το τρίτο ημίχρονο από το «Αμμόχωστος»

Στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ερμή ο Απόστολος Μακρίδης πανηγύρισε τη νίκη επί της Ένωσης και δήλωσε: «Για τον Ερμή ήταν μονόδρομος η νίκη. Κερδίσαμε δίκαια τον αγώνα. Μπήκαμε μουδιασμένα, όμως με το πάθος των ποδοσφαιριστών κυριαρχήσαμε και πετύχαμε ένα γκολ πριν το ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε πάθος. Οι ποδοσφαιριστές μας πήραν άριστα γιατί ήθελαν πολύ να κερδίσουν, Είχαμε μια αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με πλάνο και τα καταφέραμε. Το πρωτάθλημα τώρα ξεκινά για μας.

Χρειαζόμαστε όμως ακόμα χρόνο. Κάθε μέρα που περνά ο Ερμής θα γίνεται καλύτερος. Θέλω να ευχαριστήσω το διοίκηση και τον κόσμο. Σε κάθε παιχνίδι θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό».


Από την άλλη ο τεχνικός της ΕΝΠ, Νίκος Καραγεωργίου είπε: «Έγινε ένα ενδιαφέρον και δυναμικό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες έδειξαν ότι ήθελαν τη νίκη. Αυτούς που βάζει τα γκολ, κερδίζει. Είμαι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου, αφού δώσανε και τη ψυχή τους. Σε μεγάλο διάστημα κυριάρχησαν, όμως στην τελική προσπάθεια δεν πετύχαμε κάποιο γκολ για να πάρουμε τη νίκη. Αυτό το έκανε η αντίπαλη ομάδα και πήραμε τη νίκη. Στη φάση του γκολ, έπρεπε να λειτουργήσουμε καλύτερα. Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στις φάσεις. Δώσαμε μια μάχη. Μετρώ την προσπάθεια των παικτών μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα