Το τρίτο ημίχρονο στο Μακάρειο

Με το… αριστερό ξεκίνησε στον πάγκο της Δόξας, ο Νίκος Ανδρέου. Ο Κύπριος τεχνικός στη διάσκεψη Τύπου μετά την ήττα από την ΑΕΛ χώρισε το παιγνίδι σε δυο όψεις και τόνισε ότι η ομάδα του μπορούσε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Χριστάκης Χριστοφόρου δήλωσε ότι θα δώσει και στη συνέχεια ευκαιρίες σε κάποιους ποδοσφαιριστές και τόνισε ότι θα προσπαθήσει να προετοιμάσει την ομάδα ενόψει κυπέλλου.

Νίκος Ανδρέου: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για τη νίκη. Ήταν ένα παιχνίδι με

δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο μας βγήκε το πλάνο αφού κλέψαμε μπάλες και είχαμε τον έλεγχο. Κόντρα στη ροή του αγώνα, δεχθήκαμε το γκολ, όμως ισοφαρίσαμε άμεσα. Στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησε η ΑΕΛ. Παλέψαμε όμως από δικά μας λάθη δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ. Δεν είχαμε και πολλές επιλογές αφού έχουμε μικρό ρόστερ. Μπορούσαμε στο τέλος να παίρναμε το «Χ». Θα πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι να παλέψουμε για να αφήσουμε την ομάδα στην κατηγορία».

Χριστάκης Χριστοφόρου: «Θα ήθελα αρχικά να καλωσορίσω τον Νίκο Ανδρέου στους πάγκους. Δυστυχώς για αγωνιστικούς και μη λόγους θα παίξουμε σε αυτό το γκρουπ. Δώσαμε την ευκαιρία σε παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής, κάτι που θα κάνουμε και στη συνέχεια. Θα προσπαθήσουμε να ετοιμάσουμε την ομάδα για την ημιτελική φάση του κυπέλλου που είναι και ο πρωταρχικός μας στόχος».

Keywords
Τυχαία Θέματα