Τον «στάμπαρε» πέρυσι, τον «κλείνει» εφέτος!

Μια μεταγραφή με… εξάμηνη καθυστέρηση «παλεύει» να ολοκληρώσει ο Χρίστος Χαραλάμπους.

Η ΑΕΛ είναι κοντά στην απόκτηση του Αχμάντ Μέντες Μορέιρα, τον οποίο ο προπονητής της είχε «σταμπάρει» ήδη από το περασμένο καλοκαίρι, όταν ακόμη εργαζόταν στην Καρμιώτισσα, η οποία ήθελε να φέρει τον παίκτη στην Κύπρο τον Ιανουάριο!

Αναλυτικά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από τον Ελλαδίτη δημοσιογράφο,

Αντώνη Τσιράκη:

Λίγα πράγματα γενικά για τη συγκεκριμένη μεταγραφή και τον παίκτη Μορέιρα. Ο κόουτς Χαραλάμπους τον τσέκαρε στο φιλικό της Καρμιώτισσας με τον ΠΑΣ Γιάννινα το καλοκαίρι. Εκεί ο Μορέιρα έβαλε και γκολ στο τελικό 2-2.

Έχοντας καλή άποψη για εκείνον τόσο ο Κύπριος τεχνικός όσο και συνολικά κάποιοι εντός κλαμπ, η Καρμιώτισσα έκανε κίνηση για να τον πάρει τον Ιανουάριο. Δεν ήταν αρνητικός ο παίκτης, αλλά δεν τον άφηναν ελεύθερο οι Ηπειρώτες.

Γενικά έκανε καλή σεζόν εφέτος και παρόλα αυτά με τον ΠΑΣ Γιάννινα έγινε μία σχεδόν τυπική συζήτηση για ανανέωση. Κανείς δεν έδειξε να καίγεται, ο καθένας το μετέφρασε αυτό διαφορετικά και αμφότεροι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Έχοντας πάει στην ΑΕΛ ο Χαραλάμπους έπαιξε ρόλο για τη συγκεκριμένη μεταγραφή και το λιθαράκι του έβαλε και ο πρώην συμπαίκτης του Μορέιρα Μιλιντσεάνου με τα όσα -θετικά προφανώς- του είπε για το τί θα συναντήσει.

Στην πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα ο Μορέιρα δεν βοηθήθηκε από τον τότε προπονητή του. Είναι γρήγορος, πάει στο ένας μ’ έναν, έχει καλό αριστερό (σέντρες/σουτ ακόμη κι εκτελέσεις στημένων). Αμυντικά δεν είναι τόσο συνεπής και γενικότερα η τακτική του προσήλωση δεν είναι τόσο υψηλή

Κλείνοντας, εφόσον γίνουν κάποια πράγματα που ακούγονται τελευταία, είναι πολύ πιθανό η ΑΕΛ να συνεχίσει να κοιτάει προς Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα