LIVE: Kαταιγιστικές εξελίξεις – Ξετυλίγεται το κουβάρι επτά φόνων

Σοκ, φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι καταιγιστικές εξελίξεις γύρω από τις επτά συνολικά δολοφονίες που παραδέχτηκε ότι διέπραξε ο 35χρονος ίλαρχος, της Εθνικής Φρουράς.

Ο 35χροονος serial killer, το απόγευμα της Μ. Πέμπτης (25/4) υπέδειξε στις Αρχές ένα τρίτο πτώμα στο πεδίο βολής της Ορούντας.

Για την υπόθεση αυτή, παραδέχθηκε ότι πρόκειται για Νεπαλέζα ή Ινδή, την οποία σκότωσε το καλοκαίρι του 2018, χωρίς να προσδιορίσει ακριβώς το χρόνο.

Υπέδειξε

τον χώρο, ένα λάκκο στο Πεδίο Βολής Ξυντούς στην Ορούντα όπου εντοπίστηκε ανθρώπινη σωρός.

Ακολούθως, ομολόγησε ότι διέπραξε άλλον ένα διπλό φόνο, μιας μητέρας και της ανήλικης κόρης της από τη Ρουμανία ενώ πιο πριν παραδέχθηκε τον φόνο της Maricar και τη διάπραξη άλλων δύο υποθέσεων φόνου με τρία θύματα.

Συνοψίζοντας, ο 35χρονος ίλαρχος παραδέχτηκε συνολικά επτά φόνους. Πρόκειται για την, 38χρονη Mary Rose από τις Φιλιππίνες, η σορός της οποίας εντοπίστηκε στο φρεάτιο του παλιού μεταλλείου στο Μιτσερό. Την 6χρονη κόρη της Μary Rose, Sierra, η οποία αγνοείται, με τις έρευνες να εστιάζονται στη λίμνη του Ξυλιάτου. Την 28χρονη Arian Palanas Lozano από τις Φιλιππίνες. Την 30χρονη Maricar Valdez Arquila επίσης από τις Φιλιππίνες. Μια άγνωστη γυναίκα πιθανόν από το Νεπάλ ή την Ινδία το πτώμα της οποίας υπέδειξε στο πεδίο βολής της Ορούντας. Μιας μητέρας από την Ρουμανία η οποία στη βάση δημοσιογραφικής έρευνας φέρεται να είναι η Livia Florentina Bunea 36 ετών και της 8χρονης κόρης της Elena Natalia Bunea.

Στη συνέχεια ο 35χρονος, φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να επέδειξε στους ανακριτές χώρο πλησίον του μεταλλείου στο Μιτσερό όπου δολοφόνησε τρία εκ των θυμάτων του τα οποία δεν έχουν εντοπιστεί.

Οι επιχειρήσεις στο Μιτσερό θα αρχίσουν αύριο Μ. Παρασκευή (26/4). Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις επτά δολοφονίες τις οποίες ομολόγησε ότι διέπραξε έχουν εντοπιστεί τρεις σοροί. Η μόνη σορός που έχει ταυτοποιηθεί μέχρι σήμερα είναι αυτή της Mary Rose.

Υπενθυμίζεται ότι άκαρπες αποδείχθηκαν οι έρευνες των Αρχών στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό με την αγωνία για την τύχη τόσο της 6χρονης κόρης της δολοφονηθείσας Mary Rose.

Σε δηλώσεις του ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας ανέφερε ότι το φρεάτιο σήμερα (25/4) ελέγχθηκε στο 100%, με τη χρήση ρομποτικής κάμερας, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε ύποπτο.

Σύμφωνα με τον κ. Τράγκολα, σήμερα θα εγκατασταθεί το σύστημα και αύριο (26/4) θ’ αρχίσουν οι έρευνες κάτω από το νερό.​

Δύτης με ειδική στολή, μέσω της οποίας θα γίνεται η παροχή οξυγόνου, θα καταδυθεί και θα παραμείνει στο βυθό της λίμνης για μεγάλο χρονικό διάστημα, προκειμένου να ελέγξει σημεία, όπου η ορατότητα ήταν εξαιρετικά περιορισμένη ή η μορφολογία του βυθού παρουσίαζε ιδιαιτερότητες.

Παράλληλα, μέσω ενσωματωμένης κάμερας, θα δίνει εικόνα σε ηλεκτρονικό υπολογιστή στην επιφάνεια.

Εξάλλου το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας διέταξε τη διήμερη κράτηση του 35χρονου ίλαρχου της Εθνικής Φρουράς, για το φόνο της Marricar Valdez, 30 ετών από τις Φιλιππίνες, η οποία εξαφανίστηκε από τις 13 Δεκεμβρίου 2017.

Ο ύποπτος παρουσιάστηκε και σήμερα στο Δικαστήριο χωρίς δικηγόρο, ενώ δεν έφερε ένσταση στο διάταγμα κράτησής του.

Το Sigmalive παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και σας τις μεταφέρει λεπτό προς λεπτό:

Keywords
Τυχαία Θέματα