Τραγικός ο ΠΑΟ

Η Βέροια όντας καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο οποίος ήταν τραγικός σε όλο το ματς και επικράτησε με 1-0 παίρνοντας ένα χρυσό τρίποντο. Όταν ξύπνησε το τριφύλλι στο τελευταίο 10λεπτό όλα είχαν χαθεί.

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τον Παναθηναϊκό που έχασε και από την Βέροια με 1-0 εκτός έδρας αλλά αυτό που πρέπει να προβληματίσει το τριφύλλι ήταν η τραγική του εικόνα για 80' περίπου λεπτά. Είναι χαρακτηριστικό

ότι οι πράσινοι έτρεξαν, πίεσαν και έπαιξαν καλύτερα από τον αντίπαλο τους μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο και αυτό δεν έφτανε.Θα ήταν βέβαια άδικο και για την Βέροια που ήταν ανώτερη στα 80' του αγώνα και είχε πολλές και κλασικές ευκαιρίες να χάσει έστω και έναν βαθμό από τον Παναθηναϊκό. Αντίθετα με το τρίποντο που πήρε η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου έκανε ένα τεράστιο βήμα όσον αφορά την παραμονή της στην Super League και για τη νέα σεζόν.Ο Γιάννης Αναστασίου παρέταξε έναν Παναθηναϊκό με πολλές αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο πριν από τρεις μέρες θέλοντας να κάνει κάποιες δοκιμές όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος μετά το τέλος της αναμέτρησης.Είναι χαρακτηριστικό ότι έγιναν πέντε αλλαγές στο αρχικό σχήμα αλλά η ομάδα δεν ανταποκρίθηκε στο ελάχιστον στην διάρκεια του αγώνα με την εικόνα των πράσινων να είναι πολύ κακή και τους Μέντες, Πράνιτς, Νίνη στο κέντρο να μην λειτουργούν καλά με τον Ολλανδό να είναι σε ακόμη ένα ματς τραγικός.Από την άλλη η Βέροια με τον Στέφανο Γαϊτάνο στον πάγκο της μπήκε πιο αποφασισμένη στον αγωνιστικό χώρο για να πάρει τους τρεις βαθμούς που θα της δώσουν τη νίκη και τελικά τα κατάφερε έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους Μπεν και Μπαργκάν. Βέροια (Γαϊτάνος): Καντιμοίρης, Μαλόν, Όστοιτς, Μαραγκός, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Μπαλάφας, Μπαργκάν (45' Νουμίτρου), Μπεν, Γεωργιάδης (64' Τάτος), Κάμπορα (76' Νέτο).Παναθηναϊκός (Ανατασίου): Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες (46' Λαγός), Νίνης (58' Ατζαγκούν), Πράνιτς, Μαυρίας, Καρέλης (69' Κλωναρίδης), Πέτριτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα