Τραγωδία Ορόκλινης: Έκανε την προσευχή του ο 41χρονος

Δραματικές ώρες εκτυλίχθηκαν στην Ορόκλινη, στο ισόγειο διαμέρισμα όπου ο 41χρονος Αιγύπτιος ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά της Αστυνομίας, κρατούσε όμηρο το 16μηνο αγοράκι του.

Ο 41χρονος, δευτερόλεπτα πριν πέσει νεκρός και κρατώντας το παιδί, είχε κάνει την προσευχή του, έτοιμος να το σκοτώσει. Καθ όλη την διάρκεια της νύχτας, ο Αιγύπτιος έριχνε βόμβες μολότοφ εντός του διαμερίσματος, βάζοντας παράλληλα φωτιές.

Ο Ειδικός Αντιτρομοκρατικός Ουλαμός ενήργησε με απόλυτο επαγγελματισμό, σώζοντας το παιδί την υστάτη και τραυματίζοντας θανάσιμα τον

πατέρα. Προηγουμένως οι άνδρες του ΕΑΟ είχαν επιχειρήσει να ακινητοποιήσουν τον εκτός ελέγχου Αιγύπτιο, ρίχνοντας του 6 πλαστικές σφαίρες.

Η έβδομη σφαίρα και μοιραία, ήταν η μοναδική κανονική σφαίρα που ρίχθηκε προς το μέρος του. Εντός του διαμερίσματος εντοπίστηκε αλεξίσφαιρο γιλέκο το οποίο προφανώς έφερε ο 41χρονος.

Στο μεταξύ, οι αρχές της Αστυνομίας σε μια συντονισμένη επιχείρηση απέστειλαν μήνυμα στην Interpol προκειμένου να μάθουν το παρελθόν του υπόπτου.

Η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, βρέθηκε στον χώρο προκειμένου να διενεργήσει νεκροψία.

Keywords
Τυχαία Θέματα