Τραγωδία/ Σάμος: H τραγική ειρωνεία με τον πατέρα του άτυχου Άρη (ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου δύο παιδιών, του Άρη και της Κλαίρης, που καταπλακώθηκαν από πέτρινο τοίχο που έπεσε κατά την διάρκεια του ισχυρού σεισμού που έπληξε την Σάμο.


Τραγική φιγούρα ο πατέρας του 17χρονου Άρη, δημοσιογράφος στο επάγγελμα, ο οποίος μετά την είδηση του σεισμού θα έδινε ανταπόκριση σε τηλεοπτικό σταθμό στην Αθήνα, ώστε να ενημερώσει για τα όσα καταστροφικά ζούσε το νησί.

Διαβάστε επίσης: Σεισμός

στη Σάμο: «Μαζί με σας έφυγε και το μεγαλύτερο μέρος της καρδιάς μου»

Ανήσυχος ωστόσο έψαχνε τα παιδιά του, που εκείνη την ώρα θα έφευγαν από το σχολείο. Το μικρό παιδί το είχε βρει αλλά τον Άρη δεν μπορούσε να τον βρει, ενώ δύο λεπτά πριν το σεισμό είχαν μιλήσει στο τηλέφωνο.

Συγκλονιστικά είναι τα όσα ανέφερε ο ίδιος στους δημοσιογράφους.

«Κατάλαβα πως κάτι δεν πάει καλά όταν δεν μου σήκωνε το τηλέφωνο. Αρχίσαμε να ψάχνουμε. Εγώ νωρίτερα έδινα ρεπορτάζ για την Αθήνα. Είχα βρει το ένα μου παιδί στο Γυμνάσιο και έψαχνα να βρω το άλλο το παιδί. Με τον Άρη είχαμε μιλήσει δύο λεπτά πριν το σεισμό. Και γίνεται ο σεισμός και μετά από ένα λεπτό δεν απαντούσε το τηλέφωνο», είπε στους δημοσιογράφους.

«Στην συνέχεια έτρεξε στο γυμνάσιο. Μετά από 5-6 κλήσεις, κατάλαβα ότι κάτι κακό είχε συμβεί. Τον γιό μου τον θαύμαζα, τον Άρη, για πολλά πράγματα. Είπα στον διοικητή της Πυροσβεστικής να με πάει στον χώρο. Με πήγε και μου είπε μην ανησυχείς Αλέξη, τα παιδιά έφυγαν ακαριαία, δεν ένιωσαν πόνο. Ο Άρης προστάτευσε την Κλαίρη και ήταν πιασμένοι χέρι-χέρι», είπε συγκινημένος ο κος Κομνηνός.

Διαβάστε επίσης: Η Σάμος κι η Ελλάδα θρηνεί – Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης - Οδύνη στη Σμύρνη

Keywords
Τυχαία Θέματα