Τραυματίας ξανά ο Άντονι Ντέιβις

Ο Άντονι Ντέιβις τραυματίστηκε σε μία ανύποπτη φάση στον αγώνα με τους Νάγκετς και αποχώρησε από το παιχνίδι, με τους Λέικερς να βρίσκοντα για πολλοστή φορά σε αναμμένα κάρβουνα για τον σταρ τους.

Ο Άντονι Ντέιβις τραυματίστηκε. Σε μία φράση που μοιάζει να εμφανίζεται σχεδόν κάθε δεύτερη μέρα, ο σταρ των Λέικερς αποχώρησε με πρόβλημα στο δεξί πόδι από τον αγώνα με τους Νάγκετς και πλέον όλοι στο Λ.Α κρατούν την ανάσα τους.

Ο

Ντέιβις τραυματίστηκε σε μία ανύποπτη φάση στην πρώτη περίοδο, όταν το δεξί του πόδι βρήκε στο πόδι του Νίκολα Γιόκιτς σε μία διείσδυσή του προς το καλάθι και ξαφνικά άρχισε να κουτσαίνει. Παρόλα αυτά έπαιξε σε όλο το πρώτο ημίχρονο, αλλά τελικά τέθηκε εκτός στο δεύτερο ημίχρονο.

Με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Ντέιβις απλώς αισθάνεται ενοχλήσεις και θα υποβληθεί σε μαγνητική, με τους Λέικερς να ελπίζουν ότι ο σταρ τους απέφυγε τα χειρότερα, έχοντας όμως και αγωνία, αφού ο All Star φόργουορντ/σέντερ είναι εξαιρετικά επιρρεπής στους τραυματισμούς.

Την φετινή σεζόν ο Ντέιβις έχει 28.1 πόντους, 12.4 ριμπάουντ, 2.7 ασίστ, 1.3 κλεψίματα και 2.2 κοψίματα μέσο όρο σε 34 λεπτά συμμετοχής.

Πηγή: sport24.gr

Πηγή εικόνας: RINGO H.W. CHIU/ ASSOCIATED PRESS

Keywords
Τυχαία Θέματα