Τριήμερο εν όψει και ο καιρός, σύμμαχος!

Τριήμερο εν όψει και ο καιρός απ’ ότι φαίνεται είναι σύμμαχος για εκδρομές και εξορμήσεις.

Σήμερα Πέμπτη, το απόγευμα θα εμφανίζονται παροδικά αυξηµένες, ψηλές νεφώσεις. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη ενώ στα ανατολικά παράλια λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους

10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Ο καιρός για την 28η και το Σαββατοκύριακο

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ για να καταστούν το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκύριακο και τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία το Σαββατοκύριακο θα παραµείνει στα επίπεδα της Παρασκευής, ενώ τη ∆ευτέρα θα σηµειώσει µικρή πτώση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα