Τσαρούχας στο ΣΙΓΜΑ: Λίγοι αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν δόξα για να κακοποιήσουν

«Είναι λίγοι αυτοί που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν, δόξα, φήμη, χρήμα για να κακοποιήσουν συναδέλφους τους είτε σωματικά είτε ψυχικά», δήλωσε αποκλειστικά στο ΣΙΓΜΑ,ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Πασχάλης Τσαρούχας.

Ο κος Τσαρούχας λίγη ώρα πριν περάσει το κατώφλι της Εισαγγελίας στην Ελλάδα για να

καταθέσει για τα όσα σοκαριστικά καταγράφονται και καταγγέλλονται το τελευταίο διάστημα στον χώρο του Πολιτισμού μίλησε στο Μεσημέρι και Κάτι. 

«Η Εισαγγελία με έχει καλέσει για να καταθέσω αντίγραφα των φακέλων που έχουν να κάνουν με εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας. Εμείς συνεχίζουμε τη διαδικασία σαν Πειθαρχικό Συμβούλιο. Θα δώσουμε ότι στοιχεία έχουμε στον εισαγγελέα και θα ενημερώνουμε για κάθε καινούργιο στοιχείο. Ούτε για το είδος των περιπτώσεων, ούτε αριθμούς περιπτώσεων, ούτε από ποιους σε ποιους μπορούμε να πούμε», ανέφερε ο κος Τσαρούχας.

Σε ερώτηση εάν το φαινόμενο κακοποίησης στον χώρο είναι γενικευμένο  ο κος Τσαρούχας ξεκαθάρισε πως πρόκειται για συγκεκριμένες περιπτώσεις.

«Είναι λίγα τα άτομα σε σχέση με τον αριθμό των όσων εργάζονται στον χώρο του Θεάτρου. Είναι καλοί άνθρωποι οι ηθοποιοί και για δεκαετίες αποστράτευτοι, σε σχέση με τα εργασιακά τους και με την ζωή τους. Είναι λίγοι αυτοί που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν, δόξα, φήμη, χρήμα για να κακοποιήσουν συναδέλφους τους είτε σωματικά είτε ψυχικά», είπε τέλος ο κος Τσαρούχας.


 

Διαβάστε επίσης:

Τσαρούχας στο ΣΙΓΜΑ: Λίγοι αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν δόξα για να κακοποιήσουν

Νέα μαρτυρία σοκ για Λιγνάδη: Αυτοϊκανοποιούνταν στο μάθημα- «Μου είπε γδύσου»

Keywords
Τυχαία Θέματα