Τσεφερίν: «Για εμάς το σημαντικό είναι να ξέρουμε ποιος είναι ο πρωταθλητής»

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν χαρακτήρισε ως... πρόωρη την απόφαση της γαλλικής Λίγκας να σταματήσει οριστικά το πρωτάθλημα, ενώ δεν καταλαβαίνει τον λόγο που η Γαλλία θα απαγορεύσει έναν αγώνα στο έδαφος της κεκλεισμένων των θυρών.

Ο πρόεδρος της UEFA αναφέρθηκε στην απόφαση των Γάλλων να διακόψουν οριστικά το πρωτάθλημα τους λέγοντας; «Για εμάς το σημαντικό είναι να ξέρουμε ποιος είναι ο πρωταθλητής, ο

δεύτερος, ο τρίτος. Η άποψη μου είναι ότι η ακύρωση της σεζόν ήταν πρόωρη, δεν ήταν η ιδανική απόφαση γιατί έχει αποδειχθεί ότι μπορείς να παίξεις, με μικρές εξαιρέσεις. Αλλά είναι θέμα της Κυβέρνησης να αποφασίσει».

Ο Αλεξάντερ Τσεφερίν ρωτήθηκε επίσης για το ενδεχόμενο να απαγορευτεί η διεξαγωγή ενός αγώνα για το Champions League όπου συμμετέχει η Παρί ή του Europa League όπου συνεχίζει η Λιόν, κεκλεισμένων των θυρών, μιας και στην Γαλλία απαγορεύτηκε οποιαδήποτε μορφή αγωνιστικής δραστηριότητας: «Δεν βλέπω τον λόγο οι Γαλλικές αρχές να απαγορεύσουν έναν αγώνα χωρίς θεατές. Θα το δούμε όμως, δεν είναι δική μου ευθύνη»

Keywords
Τυχαία Θέματα