Τσίπρας: «Μόνοι τους και όλοι μας, και θα τους κερδίσουμε»

Το σύνθημα για τη «μεγάλη αντεπίθεση της νίκης», έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας από το Αιγάλεω, χαρακτηρίζοντας την παρουσία του κόσμου στην πλατεία Εσταυρωμένου ως την αληθινή δημοσκόπηση, για να υπογραμμίσει ότι η νίκη δεν θα είναι οριακή, αλλά μεγάλη. «Μόνοι τους και όλοι μας», «και θα τους κερδίσουμε», είπε.

Θέτοντας

το σύνθημα και το δίλημμα των εκλογών, τόνισε ότι «δεν θα αφήσουμε το παλιό κατεστημένο που έδιωξε ο λαός τον Γενάρη να επιστρέψει τώρα από το παράθυρο». «Στις 20 Σεπτέμβρη ξεμπερδεύουμε οριστικά με το παλιό και κερδίζουμε το αύριο, ξεκινάμε μαζί την μεγάλη προσπάθεια να βγάλουμε την Ελλάδα από το βαθύ χαντάκι που την έριξαν οι πολιτικοί και τα κόμματα του χτες», σημείωσε.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι ο λαός δεν θα ψηφίσει για το ποιός θα κάτσει στις 21 Σεπτεμβρίου στην καρέκλα του Μαξίμου, στην καρέκλα της εξουσίας, αλλά για το ποιος στάθηκε, στέκεται και θα σταθεί όρθιος δίπλα στον λαό. «Ας ξεμπερδέψουμε λοιπόν οριστικά με το παρελθόν, ας ξεκινήσουμε τον αγώνα να κερδίσουμε το αύριο», είπε, ζητώντας από τον κόσμο να ξεμπερδέψει οριστικά με εκείνους που κουνάνε το δάκτυλο και κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ ότι σε έξι μήνες δεν κατάφερε να βγάλει τη χώρα «από το βαθύ χαντάκι που εκείνοι της έσκαβαν». Για να συνεχιστεί αυτή η «ιστορική ευκαιρία να ολοκληρωθεί η αλλαγή», ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε «καθαρή και ισχυρή εντολή να ξεμπερδέψουμε με το χθες, να ξεκινήσουμε την μεγάλη πορεία για να κερδίσουμε το αύριο», υπογράμμισε.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι δεν θα κρύψει ποτέ την πραγματικότητα, είπε ότι μπροστά μας δεν βρίσκονται ευκολίες, για να τονίσει πως όμως «τα πιο δύσκολα είναι πλέον πίσω μας», ότι μπροστά μας δεν βρίσκεται ούτε το χάος, ούτε η πτώχευση ούτε όμως η υποταγή, «ούτε τα κορακίστικα του παλιού που ξαφνικά αναθάρρησε από την αραίωση των γραμμών μας και σηκώνει κεφάλι». Μπροστά μας, συνέχισε, βρίσκεται η δυνατότητα να ξεφύγουμε από τη μέγγενη, η ελπίδα όχι ως θαύμα, αλλά η ελπίδα που θα 'ρθει από τους αγώνες, το πείσμα, την επιμονή, την αποφασιστικότητα, «για να ξεκολλήσουμε τη χώρα και τον λαό από τη λάσπη». Σημείωσε ότι «αυτή τη φορά είναι ισχυρή η ελπίδα γιατί ξέρουμε τον δρόμο και ξέρουμε πώς να το παλέψουμε».

Πηγή - ΑΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα