Τζόκοβιτς: "Δε θέλω να παίξω άλλο" (βίντεο)

Δείτε το βίντεο με την έντονη αντιπαράθεση του Novak Djokovic με τον Damian Steiner, στον Κυριακάτικο τελικό της Ρώμης. Ο Σέρβος, φώναζε στον διαιτητή της αναμέτρησης πως δεν ήθελε να παίξει άλλο σε αυτό το γήπεδο, το οποίο χαρακτήρισε πολύ επικίνδυνο.

Ο Djokovic είχε αρκετά νεύρα στην αναμέτρηση με τον Andy Murray για τον τελικό του Internazionali BNL d' Italia,

κυρίως επειδή οι δύο παίκτες δε σταμάτησαν ούτε λεπτό από τη βροχή, που σύμφωνα με τον Σέρβο έκανε πολύ επικίνδυνο τον αγωνιστικό χώρο.

Στο 7ο game του 2ου σετ, όταν ήταν πίσω με σετ και με break, o Nole ζήτησε για τελευταία φορά από τον Steiner να σταματήσουν για λίγο ώστε να φροντιστεί το court, ο Αργεντινός διαιτητής όμως θεώρησε ότι δεν ήταν επικίνδυνο και εφόσον εκείνη τη στιγμή δεν έβρεχε καν, δεν έβλεπε κανένα λόγο για να σταματήσει το ματς.

"Δε θελω να παίξω άλλο", είπε χαρακτηριστικά ο Djokovic.

"Το court είναι εντάξει, πρέπει να παίξουμε", του απάντησε ο Steiner.

Ο Nole εξαπέλυσε τα πυρά του προς τον Steiner και μετά από τον αγώνα, τον οποίο έχασε με 6-3, 6-3.

"Έριξα τη ρακέτα μου, εκείνη αναπήδησε πάνω από τον φράκτη και πήρα αμέσως warning. Ο διαιτητής είχε πάρει φωτιά σήμερα. Στ' αλήθεια ήθελε να δείξει την εξουσία του. Του δίνω τα συγχαρητήριά μου", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Nole στην συνέντευξη τύπου.

"Δεν μπορούσα να βρω έναν λόγο που δε σταματούσαμε για λίγο, έτσι ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα το court. Παίξαμε σε ένα πολύ βαρύ γήπεδο, είχε λάσπη πίσω από την baseline. Σε τρία games, κυριολεκτικά κόντεψα να γυρίσω τον αστράγαλό μου 2-3 φορές. Αυτό του είπα", συνέχισε ο Djokovic, ο οποίος εξήγησε πως δεν ήθελε μεγάλη διακοπή, αλλά μόνο 5 λεπτά.

"Για μένα είναι γελοίο που ένας διαιτητής, ο οποίος δε φοράει τενιστικά παπούτσια και ελέγχει λίγο το έδαφος, κρίνει αν το court είναι κατάλληλο ή όχι", συμπλήρωσε ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου.

Πηγή: www.tennisnews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα