Βαρνάβα: Ο Σιζόπουλος δεν εννοεί την εξαγγελία για ενότητα

Συνεχίζεται το κλίμα αντιπαράθεσης ενόψει της ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της ΕΔΕΚ. Με νέα ανακοίνωση του, ο Γιώργος Βαρνάβα, εξαπολύει νέα πυρά κατά του Μαρίνου Σιζόπουλου, κατηγορώντας τον ότι δεν εννοεί ούτε και εφαρμόζει την εξαγγελία του για ενότητα.

Ο Γιώργος Βαρνάβα, αναφέρει ότι στην προσπάθεια για να καλυφθεί το μεγάλο κενό του Βάσου Λυσσαρίδη

και του Γιαννάκη Ομήρου, πρωταρχική προϋπόθεση είναι η ενότητα.

«Όχι επιφανειακή. Όχι υποκριτική. Συνειδητή και πραγματική. Μακριά από λογικές αποκλεισμών, διωγμών, προγραφών και περιθωριοποίησης», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα ο Γιώργος Βαρνάβα, κατηγορεί τον ανθυποψήφιο του, Μαρίνο Σιζόπουλο ότι παρόλο που επικαλείται την ενότητα δεν την εννοεί ούτε την εφαρμόζει.

«Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα με τις πρόσφατες λεκτικές επιθέσεις του εναντίον των εκλεγμένων βουλευτών του Κινήματος. Οι συκοφαντικές του αναφορές κατά της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΕΔΕΚ αποδεικνύουν πόσο εννοεί την ενότητα. Στην πραγματικότητα οι αναφορές του για ενότητα είναι λόγια κενά περιεχομένου. Γιατί δυστυχώς στην πράξη αυτό που ήδη προαναγγέλλει είναι τους διαχωρισμούς και τις προγραφές», υποστηρίζει.

Ο Γιώργος Βαρνάβα απευθύνεται επίσης προς τον κόσμο του Κινήματος, καλώντας τους να συμμετάσχουν μαζικά στην εκλογική διαδικασία.

Για να διασφαλίσουν την ιστορική του συνέχεια και την αναγκαία παρουσία του στους αγώνες του Κυπριακού λαού. Όπως έχω διακηρύξει από την ημέρα εξαγγελίας της υποψηφιότητας μου, στόχος μου είναι η ενεργοποίηση και συστράτευση όλων των μελών και φίλων της ΕΔΕΚ χωρίς διαχωρισμούς και αποκλεισμούς για το ελπιδοφόρο μέλλον του Κινήματος.

Τέλος καλεί τον κόσμο της ΕΔΕΚ να περιφρουρήσει και να διαφυλάξει την ενότητα και την ομοψυχία του κόμματος ως κόρη οφθαλμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα