Βασκονσέλος:«Είναι ελεύθερος ο Κίκο,πολλές ομάδες ενδιαφέρονται»

Ελεύθερος να αναζητήσει το νέο σταθμό της καριέρας του είναι ο Κίκο όπως γνωστοποίησε ο Μπερνάντο Βασκονσέλος στον Super Sport FM 104.0.Ο Βασκονσέλος εκπροσωπεί τον Κίκο όντας ο μάνατζερ του και μίλησε για το μέλλον του και τις προτάσεις που υπάρχουν.

Αναλυτικά:

Για τα πράγματα στην Πορτογαλία: «Είναι όλο και καλύτερα μέρα με τη μέρα. Σιγά σιγά οι άνθρωποι επανέρχονται στην κανονικότητα».

Για τα δημοσιεύματα για Κίκο: «Δεν είναι άγνωστος στο κυπριακό

κοινό. Ναι είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρονται για αυτόν στην Κύπρο και όχι μόνο. Έχουμε συζητήσεις με κάποιες ομάδες».

Για το αν έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό: «Όχι, είναι ελεύθερος. Δεν μπορώ να πω οτιδήποτε. Δεν έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, είναι ένα λεπτό ζήτημα αυτό».

Για την επιστολή του Κίκο προς τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού: «Είμαι ο νέος ατζέντης του Κίκο, εδώ και ενάμισι μήνα. Έχουμε συζητήσει για το μέλλον του. Αυτή τη στιγμή, όμως δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο. Από ότι γνωρίζω, ο δικηγόρος έστειλε αυτή την επιστολή που απέστειλε για τερματισμό συμβολαίου».

Για το αν πιστεύει στον Κίκο: «Σίγουρα, πιστεύω σε αυτόν, μπορεί να παίξει σε πιο υψηλό επίπεδο. Νομίζω μπορεί να παίξει σε πολύ μεγαλύτερο κλαμπ στην Κύπρο και όχι μόνο στην Κύπρο».

Για το πώς είναι η δουλειά του ατζέντη: «Σταμάτησα την καριέρα μου το 2016 και είχα τις διασυνδέσεις που πρέπει για να κάνω αυτή τη δουλεία. Ήταν εύκολο να φέρω παίκτες στην Κύπρο από την Πορτογαλία, έχω πολλούς φίλους που μπορούν να βοηθήσουν. Είναι μία αγορά που μπορεί να με βοηθήσει».

Για το αν υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον από ΑΕΛ και Ομόνοια: «Ξέρω ότι χρειάζεστε απαντήσεις(γέλια). Δεν είναι σωστό να αναφερθώ στα κλαμπ που ενδιαφέρονται. Είναι πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Κίκο. Δεν θέλω να πω για συγκεκριμένες ομάδες».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βασκονσέλος Είναι, Κίκοπολλές,vaskonselos einai, kikopolles