Βατούτιν: «Αδύνατον να μείνουν όλοι οι ηγέτες»

Για τον οικονομικό σχεδιασμό εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου μίλησε στο ρωσικό Πρακτορείο Ειδήσεων "Tass" ο Αντρέι Βατούτιν.

Ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας δήλωσε ότι μετά την κατάκτηση της Euroleague το μπάτζετ των πρωταθλητών Ευρώπης θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα με την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Υπενθύμισε, όμως πως αυτό το καλοκαίρι λήγουν τα

συμβόλαια εννέα παικτών του Δημήτρη Ιτούδη, οι οποίοι θα προσμένουν εύλογα αύξηση μετά από την κατάκτηση της κορυφής. «Και καθαρά μαθηματικά να το πάρεις δεν είναι δυνατόν να μείνουν όλοι οι ηγέτες,» επισήμανε ο Αντρέϊ Βατούτιν.

Συγκεκριμένα ο Αντρέι Βατούτιν δήλωσε: «Μετά την κατάκτηση της Euroleague θα είναι δύσκολο να διατηρήσουμε όλους τους παίκτες στο ρόστερ. Ως γνωστόν, οι πρωταθλητές κοστίζουν πιο ακριβά. Έχουμε εννέα συμβόλαια που λήγουν και όλα θα έχουν αύξηση, ενώ ο προϋπολογισμός της ομάδας θα παραμείνει ίδιος, οπότε μας περιμένει μία πολύ δύσκολη μεταγραφική περίοδος. Φυσικά και θα ήθελα να τους κρατήσω όλους, αλλά το μπάτζετ θα παραμείνει ίδιο. Και καθαρά μαθηματικά να το πάρεις δεν είναι δυνατόν να μείνουν όλοι οι ηγέτες. Η ομάδα θα ανανεωθεί. Το κατά πόσο θα εξαρτηθεί από τις διαπραγματεύσεις. Η αγορά καθορίζει τα πάντα, ίσως κάποιοι θα ψάξουν για νέες προκλήσεις, κάποιοι άλλοι καλύτερα συμβόλαια. Βέβαια, είναι πολύ νωρίς ακόμη να μιλήσουμε γι΄ αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα