ΒΙΝΤΕΟ: Συγκλονισμένη κι η Αστυνομία απ’ την απόπειρα φόνου κατά 13χρονου

Μια πολύ σοβαρή υπόθεση ερευνά η Αστυνομία, πρωτοφανή για τα κυπριακά δεδομένα. Ανήλικοι επιτέθηκαν σε άλλο ανήλικο με σκοπό να του επιφέρουν τον θάνατο.

Αφορμή όπως όλα δείχνουν διαφορές σε διαδικτυακό παιχνίδι. Νεότερες πληροφορίες από τον ανταποκριτή του ΣΙΓΜΑ στη Λεμεσό Βαγγέλη Ευαγγέλου αναφέρουν ότι οι διαφορές τους δεν αφορούν ένα αλλά δυο διαδικτυακά παιχνίδια ενώ οι ίδιες πληροφορίες του ανταποκριτή αναφέρουν ότι οι νεαροί επιχείρησαν και πέρσι να λύσουν με βία τις διαφορές τους.

Δείτε εδώ: Απόπειρα

φόνου 13χρονου: «Βεντέτα» ανηλίκων – Η γνωμάτευση παιδοψυχίατρου

Το θέμα χειρίζονται οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Κράτους σε συνεργασία με την Αστυνομία ενώ ενώπιον του δικαστηρίου, σε κεκλεισμένων των θυρών συνεδρία, θα αποφασιστούν οι επόμενες ενέργειες σε σχέση με τον 13χρονο που χθες φέρεται να τραυμάτισε με σφυρί συνομήλικο του. Ο 15χρονος, που συνόδευε τον ανήλικο, οδηγήθηκε χθες βράδυ στο Τμήμα Ενδονοσοκομειακής Νοσηλείας Εφήβων.

Συγκλονισμό για την υπόθεση εκφράζει και η Αστυνομία Κύπρου δια του Εκπροσώπου Τύπου της ο οποίος ανέφερε ότι υπάρχουν δυο πτυχές στην εν λόγω υπόθεση: η ποινική αλλά και η στήριξη των δυο άλλων παιδιών, φερόμενων θυτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα