Βλέπει Ρούγι η Σίτι

Οι Πολίτες θέλουν τον πορτιέρο της Σοσιεδάδ, Χερόνιμο Ρούγι, αλλά έχουν δυσκολίες (άδεια εργασία, «FFT») και εάν τον πάρουν, θα τον δώσουν δανεικό στη Βαλένθια.

Η Μάντσεστερ Σίτι αναζητά τερματοφύλακα, ο οποίος θα μπορεί να κοντράρει τον Τζο Χαρτ. Οι Πολίτες έχουν βάλει στο μάτι τον Χερόνιμο Ρούγι. Πρόκειται για τον πορτιέρο της Σοσιεδάδ (σ.σ.: ουσιαστικά ανήκει σε εταιρεία που έχει το 80% των δικαιωμάτων του), που φέτος έκανε μεγάλη θετική εντύπωση στην πρώτη του σεζόν στην Primera Division.

Μόνο

που υπάρχουν δύο σοβαρές δυσκολίες όσον αφορά την άμεση απόκτηση του. Ο 23χρονος Αργεντινός δεν είναι διεθνής και έτσι δεν είναι εύκολο να πάρει άδεια εργασίας για να παίξει στην Premier League. Το άλλο είναι το «Financial Fair Play», όπου η διοίκηση πρέπει να κάνει πολύ προσεκτικό σχεδιασμό.

Οπότε η αγγλική ομάδα φέρεται να έχει βρει την πλάγια οδό. Σε Αργεντινή και Ισπανία γράφουν ότι θα αποκτηθεί (σ.σ.: κοντά στα 8-10 εκατ. ευρώ) και θα δοθεί δανεικός στη Βαλένθια. Ετσι και χρόνος θα υπάρξει ώστε να λυθούν τα προβλήματα και εμπειρίες στο Champions League θα αποκτήσει, μιας και στις Νυχτερίδες θα είναι βασικός (σ.σ.: μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ντιέγκο Αλβες).

Keywords
Τυχαία Θέματα