Βουλγάρικα ΜΜΕ: Τρομοκρατούν τον Γκικίεβιτς

Προ των πυλών της Λέφσκι Σόφιας βρίσκεται εδώ και μέρες ο Λούκας Γκικίεβιτς, αλλά δεν αποκλείεται η περίπτωση μετεγγραφής στον σύλλογο της Σόφιας να ναυαγήσει. Σύμφωνα με τα βουλγαρικά ΜΜΕ, ο Γκικίεβιτς έχει να παίρνει μπόλικα χρήματα από την ΑΕΛ, ο σύλλογος της Λεμεσού δεν θέλει να του τα δώσει και έτσι δεν κατέστη δυνατό να λυθεί η συνεργασίας του. Η Λέφσκι από την άλλη δεν έχει πολυτέλεια χρόνου να περιμένει τον Πολωνό, ούτε και είναι διατεθειμένη

να πληρώσει, έστω και ένα ευρώ για να τον αποκτήσει.

Η εφημερίδα ΄΄7 μέρες σπορ΄΄, πάει το θέμα μακρύτερα και αναφέρει ότι ο Γκικίεβιτς έχει αναφέρει στο στενό του κύκλο ότι, στην ΑΕΛ τον ταλαιπωρούν/ τρομοκρατούν επίτηδες, ώστε στο τέλος να αποδεχτεί λύση της συνεργασίας χωρίς να πάρει όλα τα οφειλόμενα μηνιάτικα. Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως είναι υποχρεωμένος να προπονείται τρεις φορές την ημέρα, μία στις 6 το πρωί, μία το μεσημέρι και μία το απόγευμα. Στη συνέχεια γίνεται λόγος για συνάντηση Γκικίεβιτς-Ανδρέα Σοφοκλέους.

Στη Λέφσκι ελπίζουν ότι μέχρι τη Κυριακή Γκικίεβιτς και Σοφοκλέους θα καταλήξουν σε συμβιβασμό, ώστε άμεσα ο Πολωνός επιθετικός να μεταβεί στη Τουρκία και να ενσωματωθεί στην χειμερινή προετοιμασία της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα