Β.Παπαδόπουλος: Nομίζουν ότι θα εξαναγκάσουν τον ΠτΔ

Άλλα είχαν διαβεβαιώσει στον Πρόεδρο και άλλα βρήκε μπροστά του, σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Βίκτωρα Παπαδοπούλο.

Μιλώντας στις «Τομές στα Γεγονότα» του Σίγμα, ο κ. Παπαδοπούλος, δήλωσε ότι η έκθεση του Γ.Γ. του ΟΗΕ για το Κυπριακό γράφτηκε από τρεις, τέσσερις συγκεκριμένους ανθρώπους οι οποίοι «νομίζουν ότι με αυτόν τον τρόπο θα εξαναγκάσουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να επιστρέψει στο τραπέζι των συνομιλιών για να συζητήσει συνδιαχείριση του φυσικού αερίου πριν τη λύση

του κυπριακού και πριν τερματιστούν οι παράνομες ενέργειες της Τουρκίας στην ΑΟΖ μας».Ερωτηθείς κατά πόσο ο Πρόεδρος ξεγελάστηκε, ο κ. Παπαδόπουλος επανέλαβε πρόσφατες δηλώσεις του Αναστασιάδη, ξεκαθαρίζοντας ότι στην Νέα Υόρκη είχαν διαβεβαιώσει στον Πρόεδρο ότι μίλησαν με την Άγκυρα και, πως, όταν θα πάει στο τραπέζι των συνομιλιών θα βρει μια εποικοδομητική Τουρκία η οποία έχει διάθεση να λύσει το κυπριακό.Μάλιστα, δήλωσε ο κ.Παπαδόπουλος, ένας πρέσβης είπε του Προέδρου ότι η Τουρκία θα κινηθεί προς Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης τα οποία θεωρούνται πολύ ικανοποιητικά. Αντ’ αυτού, πρόσθεσε, ο Πρόεδρος βρήκε την navtex μπροστά του.

Διαβάστε ακόμη: Στην αντεπίθεση επιχειρεί να βγει η Λευκωσία

Keywords
Τυχαία Θέματα