Βρετανία: Πτώματα γυναικών σε ψυγείο -Πιθανό η μια να είναι Τ/κ

Μια συγκλονιστική υπόθεση εξαφάνισης και δολοφονίας κάνει τον γύρο του βρετανικού Τύπου. Συγκεκριμένα, ένας 50χρονος άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για δολοφονία, αφού βρέθηκαν δύο σώματα γυναικών σε καταψύκτη διαμερίσματος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, ένα από τα πτώματα πιστεύεται ότι ήταν η Τ/κ Mary Jane Mustafa, μια 38χρονη μαμά δύο παιδιών, με καταγωγή από την κατεχόμενη Λευκωσία. Η Jane εξαφανίστηκε μυστηριωδώς τον περασμένο Μάιο, αφού

πήγε στα καταστήματα μόνο με το τηλέφωνό της και 3 λίρες στην τσέπη της.

Τα δύο θύματα δεν θεωρείται ότι σχετίζονται.

Ένας άνδρας, γνωστός ως Ali από τους γείτονες, λέγεται ότι ήταν φιλικός με τη Mary Jane - που ζούσε στην Canning Town του Λονδίνου.

Ένας κάτοικος της περιοχής είπε: "Ο σύντροφός μου είδε τον Αλί την Πέμπτη και έδειχνε ανήσυχος και άγριος.

«Όταν η αστυνομία εμφανίστηκε την Παρασκευή, ο Ali είχε εξαφανιστεί», επεσήμανε.

«Ο σύντροφός μου τηλεφώνησε στον Αλί και είπε ότι υπήρχαν αυτοκίνητα αστυνομίας στα διαμερίσματά του. Τότε το τηλέφωνο ‘‘νέκρωσε’’».

«Αργότερα ο σύντροφός μου είδε την αστυνομία να παραλαμβάνει έναν μεγάλο καταψύκτη από το μέρος του Αλί», είπε, προσθέτοντας «Ο Αλί έβγαινε με την Mary Jane. Εξαφανίστηκε πριν από ένα χρόνο και έκτοτε την ψάχνουν».

Η εξαφάνιση της Mary Jane Mustafa πυροδότησε πέρυσι μια έρευνα για αγνοούμενα πρόσωπα. Τον Ιανουάριο, ο ξάδερφος της Ayse Hussain ανανέωσε τις εκκλήσεις για πληροφορίες.

Οι αξιωματούχοι ανίχνευσης εγκλημάτων 'χτένισαν' χθες το σπίτι του υπόπτου.

Η έρευνα διεξάγεται από τη Homicide and Major Crime Command.

Keywords
Τυχαία Θέματα