Βροχές και καταιγίδες το βράδυ στην Κύπρο

Χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά από τα δυτικά και σταδιακά και στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς 3 αλλά παροδικά μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα δυτικά θα καταστεί λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω

στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι
ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, γενικά ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο θα υπάρχουν διαστήματα με αίθριο καιρό αλλά κυρίως τις ώρες του απογεύματος θα αναπτύσσονται αυξημένες νεφώσεις και αναμένονται μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Πέμπτη ενώ για την Παρασκευή και το Σάββατο αναμένεται σταδιακά μικρή άνοδος.

Keywords
Τυχαία Θέματα