Ξεκαθαρίζει το σκηνικό για την προεδρία

Άλλα τέσσερα σωματεία ανακοίνωσαν ότι στηρίζουν την υποψηφιότητα του κ. Λούη Δημητρίου για την προεδρία της Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας. Σύμφωνα με ανακοίνωση των πέντε σωματείων της Β’ Κατηγορίας που έχουν δικαίωμα ψήφου, ΑΠΟΠ Πάφου, Αχιλλέας Αγρού, Ονήσιλλος Σωτήρας και Ένωσις Κοκκινοτριμιθιάς αποφάσισαν να στηρίξουν την υποψηφιότητα του κ. Λούη Δημητρίου, ενώ το σωματείο Όλυμπος Αγλαντζιάς αποφάσισε να μην συμμετάσχει στις περαιτέρω διαδικασίες εκλογής του νέου προέδρου, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.Να υπενθυμίσουμε, ότι πέραν των τεσσάρων σωματείων της Β’ Κατηγορίας, υπέρ της υποψηφιότητας

Λούη Δημητρίου τις προηγούμενες ημέρες έχουν ταχθεί Ένωση και ΑΕΛ, ενώ Απόλλωνας και Ανόρθωση έχουν στηρίζει την υποψηφιότητα του.Με αυτά τα δεδομένα, ο κ. Δημητρίου αυτή την στιγμή προβάλλει ως το μεγάλο φαβορί έναντι τους ανθυποψηφίου του Ρένου Πιττάλη. Όπως είναι γνωστό, δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της 7ης Ιανουαρίου, έχουν 15 σωματεία και μέχρι σήμερα έχουν ταχθεί υπέρ της υποψηφιότητας του Λούη Δημητρίου οκτώ σωματεία. ΑΕΚ και Όλυμπος Αγλαντζιάς αποφάσισαν να μην συμμετάσχουν στις διαδικασίες της εκλογής του νέου προέδρου.Η σχετική ανακοίνωση των πέντε σωματείων της Β’ Κατηγορίας που έχουν δικαίωμα ψήφου: ««Τα πέντε Σωματεία της Β' Κατηγορίας που συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης συναντήθηκαν στις 22/12/2014 και μελέτησαν διεξοδικά το θέμα εκλογής νέου προέδρου της ομοσπονδίας, στις 7/1/2015.

Τα Σωματεία ΑΠΟΠ Πάφου, ΑΧΙΛΛΕΑΣ Αγρού, ΟΝΗΣΙΛΟΣ Σωτήρας και ΕΝΩΣΙΣ Κοκκινοτριμιθιάς αποφάσισαν να στηρίξουν την υποψηφιότητα του κ. Λούη Δημητρίου.

Το Σωματείο ΟΛΥΜΠΟΣ Αγλαντζιάς αποφάσισε να μην συμμετάσχει στις περαιτέρω διαδικασίες εκλογής του νέου προέδρου».

Keywords
Τυχαία Θέματα