Ξενοδοχείο 105 κλινών, αποκτά η Λάρνακα

Τη σύναψη συμφωνίας δικαιόχρησης για την κατασκευή του πρώτου ξενοδοχείου της στην Κύπρο, το Radisson Blu Hotel &Residence, Larnaca, ανακοίνωσε απόψε σε παραλιακό ξενοδοχείο της Λάρνακας, το παγκόσμιας εμβέλειας Carlson Rezidor Hotel Group.

Σε δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι «έχει υπογραφεί συμφωνία δικαιόχρησης μεταξύ του Rezidor Hotel

Group και της Quality Group, ιδιοκτήτριας εταιρίας του ξενοδοχείου, που προνοεί την ανέγερση ανωτέρου ξενοδοχείου και εξυπηρετουμένων διαμερισμάτων 105 μονάδων στην περιοχή του λιμανιού της Λάρνακας».

Το ξενοδοχείο «θα κατασκευαστεί, σχεδιαστεί και θα λειτουργεί σύμφωνα με τις υψηλές προδιαγραφές του παγκοσμίου φήμης εταιρίας ξενοδοχείων και θα ονομάζεται Radisson Blu Hotel &Residence, Larnaca, υπό τη διαχείριση της Sunnyseeker Hotels. Με την είσοδο του στην αγορά το Radisson Blu θα είναι το πρώτο διεθνώς επώνυμο ξενοδοχείο στη Λάρνακα, αναβαθμίζοντας την τουριστική εισφορά της Κύπρου συνολικά».

Το Radisson Blu Hotel &Residence, Larnaca «αναμένεται να ολοκληρωθεί και να τεθεί σε λειτουργία καλωσορίζοντας τους πρώτους του επισκέπτες μέχρι το καλοκαίρι του 2017».

Ο Ομιλος, προστίθεται στο δελτίο Τύπου «έχει πέραν των 1,350 ξενοδοχείων σε λειτουργία και υπό ανάπτυξη και παρουσία σε πέραν των 105 χωρών. Στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και όχι μόνο, η Rezidor, μέλος του Carlson Rezidor Hotel Group, είναι περήφανη να κάνει την Κύπρο την 80η αγορά που μπαίνει στην περιοχή, ξεκινώντας από την Λάρνακα και προσφέροντας μια γκάμα παγκοσμίου φήμης ονομάτων στο χώρο των ξενοδοχείων όπως Quorvus Collection, Radisson Blu, Radisson Red, και Park Inn By Radisson».

Στο δελτίο αναφέρεται ακόμα ότι «η Sunnyseeker Hotels, που δραστηριοποιείται με επιτυχία στον τομέα Διαχείρισης Ξενοδοχείων στη Κύπρο, ευχαριστεί την Carlson Rezidor Hotel Group και την Quality Group για την ανάθεση της διαχείρισης και λειτουργίας του Radisson Blu στη Λάρνακα».

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα