Ξέσπασμα Μουρίνιο: "Αυτά είναι μ@λ..."

Ο Ζοζέ Μουρίνιο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το παιχνίδι της Γιουνάιτεντ με τη Σάντερλαντ, απάντησε με έντονο ύφος στις φήμες που τον θέλουν να είναι απογοητευμένος απ' τη ζωή στο Μάντσεστερ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνέχισε την ανοδική πορεία της, επικρατώντας αυτή τη φορά με 3-1 της Σάντερλαντ στο πλαίσιο της Boxing Day.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός των "Κόκκινων Διαβόλων", Ζοζέ Μουρίνιο ερωτήθηκε, με αφορμή μία δήλωση που είχε κάνει τον περασμένο Οκτώβριο, για τη ζωή στο Μάντσεστερ

και ξέσπασε κατά πάντων!

"Το να δίνετε την ιδέα στον κόσμο πως δεν είμαι χαρούμενος στο Μάντσεστερ, αλλά ήμουν χαρούμενος στο Λονδίνο, είναι μ@@@@@α. Η οικογένειά μου ζει στο Λονδινό επειδή η κόρη μου σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο και ο υιός μου αγωνίζεται στη Φουλάμ. Δεν μπορώ να απαιτήσω απ' αυτούς να με ακολουθήσουν. Έχουν τις ζωές τους και βρίσκονται σε μία ηλικία που πλέον θέλουν να... πετάξουν.

Μια ημέρα την εβδομάδα, όταν έχω τη δυνατότητα, επισκέπτομαι το Λονδίνο και δειπνώ με την οικογένειά μου. Δεν πηγαίνω στις πόλεις για να απολαμβάνω τις πόλεις. Πηγαίνω για δουλειά. Αν ήθελα να απολαμβάνω τα μέρη τότε θα πήγαινα στο Λος Άντζελες για να είμαι όλη μέρα στην παραλία", δήλωσε χαρακτηριστικά ο "Special One".

Keywords
Τυχαία Θέματα