Υπ. Δικαιοσύνης: Άκυροι οποιοιδήποτε άλλοι συνειρμοί για την συνεισφορά της ΕΦ

Δηλώσεις παραχώρησε στο ΣΙΓΜΑ η Υπουργός Δικαιοσύνης, Έμιλυ Γιολίτη, σχετικά με τα σημεία ελέγχου σε Λεμεσό και Πάφο, καθώς και για το ρόλο που θα έχει η Εθνική Φρουρά στον περιορισμό της έξαρσης της πανδημίας στη χώρα μας. 

Αρχικά, η Υπουργός Δικαιοσύνης τόνισε πώς η Εθνική Φρουρά στελεχώνεται από 18χρονα παιδιά που είναι πρόθυμα και θέλουν να βοηθήσουν στον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, με στόχο να προστατεύσουν την κοινωνία, τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους από την διασπορά

του ιού.

Πρόσθεσε ότι Αστυνομία και Στρατονομία θα δημιουργήσουν κοινά περίπολα με στόχο να εφαρμοστούν τα διατάγματα του Υπουργείου Υγείας. Υπενθύμισε ότι τον Μάρτιο μέλη της Εθνικής Φρουράς αστυνόμευαν τα ξενοδοχεία καραντίνας. «Για αυτό και τώρα θα συνδράμουν δίπλα στην Αστυνομία και δίπλα στον πολίτη», συμπλήρωσε.

Τέλος, ανέφερε ότι οποιοιδήποτε άλλοι συνειρμοί είναι άκυροι και δεν βοηθούν στην κοινή συστράτευση πολιτείας και κοινωνίας τις κρίσιμες αυτές ώρες. «Δεν περισσεύει κανείς στις κρίσιμες ώρες της πανδημίας», ανέφερε.

Διαβάστε ακόμη: 

Διϋπηρεσιακή συνεργασία για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού και ο «διαχειριστής-κλειδί»

Γιολίτη: Δεν έρχεται για να εκφοβίσει ο στρατός – Θα υπάρχουν σημεία ελέγχου

Keywords
Τυχαία Θέματα