Κερδίστε 35 ευρώ στις αγορές σας από τα Carrefour από το ΘΕΜΑ!

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες, που δοκιμάζονται σκληρά από την οικονομική κρίση, το ΘΕΜΑ αυτή την εβδομάδα κάνει την υπέρβαση. Αντί  για τη συνηθισμένη δωροεπιταγή έκπτωσης των 6 ευρώ σας προσφέρει την δυνατότητα να κερδίσετε 35 ευρώ με τις αγορές σας από τα 566 καταστήματα της Carrefour Μαρινόπουλος σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Είναι
η σούπερ δωροεπιταγή του μήνα αξίας 35 ευρώ!

Η νέα προσφορά, η οποία ισχύει και στην έκδοση των 2 ευρώ, είναι ελαφρώς διαφοροποιημένη στον τρόπο που χρησιμοποιείται αλλά αξίζει τον κόπο αφού τα ευρώ που κερδίζετε είναι πολλά και μειώνεται σημαντικά το κόστος για το «καλάθι της νοικοκυράς». Αυτή τη φορά  αντί για ένα κουπόνι στην πρώτη σελίδα  θα βρείτε 15 κουπόνια συγκεντρωμένα σε δυο  εσωτερικές σελίδες της εφημερίδας. Κάθε κουπόνι  αντιπροσωπεύει μια γενναία έκπτωση σε συγκεκριμένα προϊόντα πρώτης  ανάγκης που χρησιμοποιούν καθημερινά όλα τα σπίτια. Από ελαιόλαδο μέχρι σαμπουάν, τυρί, βούτυρο, μακαρόνια, φρούτα, χαρτί υγείας, πάνες, απορρυπαντικά  ακόμη και μπύρες. Όλα είναι επώνυμα προϊόντα  που παράγονται και συσκευάζονται από τις πιο γνωστές και αξιόπιστες εταιρίες τις οποίες    προτιμά η συντριπτική πλειοψηφία του καταναλωτικού κοινού.

Εσείς πρέπει να κόψετε τα κουπόνια, να τα πάρετε μαζί σας στα καταστήματα της αλυσίδας, να επιλέξετε τα συγκεκριμένα προϊόντα που αναγράφονται στο κάθε κουπόνι και όταν φθάσετε στο ταμείο να τα παραδώσετε  για να  γίνει η αντίστοιχη έκπτωση. Αν αξιοποιήσετε όλα τα κουπόνια κερδίζετε 35 ευρώ. Οι εκπτώσεις σε κάθε προϊόν είναι μεγάλες (από -64% έως -18%) και δεν έχουν καμία σχέση με αυτές που βλέπετε κατά καιρούς  ως προσφορές.

Η προσφορά του μήνα δεν απαιτεί ελάχιστο ύψος αγορών. Μπορείτε να πάρετε ακόμη κι ένα προϊόν από τη λίστα με τα κουπόνια και να κερδίσετε την αντίστοιχη έκπτωση. Τα υπόλοιπα κουπόνια μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε μια από τις επόμενες  αγορές σας για τις επόμενες δύο εβδομάδες (έως τις 12 Μαϊου) σε όλα τα καταστήματα Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour express. Μην ξεχνάτε πως οι εκπτώσεις στα  συγκεκριμένα προϊόντα ισχύουν μόνο για  εσάς, τους αναγνώστες του ΘΕΜΑτος  που έχετε  κόψει το κουπόνι από την εφημερίδα.
Το ΘΕΜΑ αυτή την Κυριακή κάνει ένα ακόμη βήμα που στόχο έχει να επιστρέψει σε εσάς, με τη μορφή προσφορών σε είδη πρώτης ανάγκης, ακόμη  περισσότερα ευρώ. Στις δύσκολες εποχές που ζούμε θα διαπιστώσετε ότι με το ΘΕΜΑ έχετε πολλά να κερδίσετε.

Ισχύει και στην έκδοση των 2 ευρώ!
Keywords
Τυχαία Θέματα