Κριτήριο πρόσληψης στη ΝΕΡΙΤ η προϋπηρεσία στις ειδήσεις

Οι φάκελοι από την ICAP στην Καλλιθέα βρέθηκαν στην Αγία Παρασκευή

Σε σχιζοφρένεια εξελίσσεται η υπόθεση ΝΕΡΙΤ για όσους υπέβαλαν αίτηση πρόσληψης. Καταρχάς οι φάκελοι με τα δικαιολογητικά που απέστειλαν οι υποψήφιοι στα γραφεία της ICAP στην Καλλιθέα, με ένα μαγικό τρόπο βρέθηκαν στην Αγία Παρασκευή και πιο συγκεκριμένα στη νομική υπηρεσία. Με άλλα λόγια, η ICAP λειτούργησε ως μεσάζουσα… Ως προς την ουσία όμως,

μαθαίνουμε ότι η επιλογή θα γίνει από όλη την «δεξαμενή», όσων έχουν υποβάλει αίτηση και τα μόρια τους είναι από 1.000 έως 2.500 που είναι το ανώτερο, δηλαδή θα μείνουν έξω όσοι έχουν συγκεντρώσει από 500 έως 1.000.

Τέλος, το πιο ενδιαφέρον από όλα, είναι το κριτήριο που ακούγεται ότι θα υπερτερήσει για να προσληφθεί κάποιος στη ΝΕΡΙΤ: και αυτό είναι η προϋπηρεσία (ως προς τους δημοσιογράφους) στις ειδήσεις. Αυτό συνεπάγεται ότι δεν θα τηρηθεί ο περιορισμός του 20% (χωρίς πτυχία) αφού αυτό το νούμερο στην πραγματικότητα θα εκτοξευτεί. Δηλαδή, θα εισέλθουν ξανά οι συνήθεις ύποπτοι, μαζί με ελάχιστους νέους για το ξεκάρφωμα! Με άλλα λόγια, αν κάποιος έχει προϋπηρεσία σημαντική, αλλά εκτός των ειδήσεων, αυτομάτως κόβεται! Ωραίος διαγωνισμός!

Keywords
Τυχαία Θέματα