«Οι θλιβερές μαριονέτες πρέπει να φύγουν αμέσως!»

email Γιάννη Μαμουζέλου στο enimerosi24

Είναι προφανές ότι η Κυβέρνηση αποτελείται από θλιβερές μαριονέτες, από υποτακτικούς και yes men νέας κοπής, για να μην υπενθυμίσω τους συνεργάτες των Γερμανών σε αλλοτινές οδυνηρές εποχές!

Ανθρωπάκια που συνεργούν στη συρρίκνωση της δημοκρατίας για χάρη των οικονομικών μοντέλων της εκτροχιασμένης παγκοσμιοποίησης, του καπιταλιστικού τζόγου, της νεοφιλελεύθερης αναλγησίας!

Πιόνια που παίζουν τα παιχνίδια καιροσκόπων, τοκογλύφων και νταβατζήδων του ελληνικού λαού, που θέλουν να συνεχίσουν

να τον εκμεταλλεύονται και να κερδοσκοπούν ακόμη και τώρα που τον στέλνουν εκβιαστικά στην ανέχεια και στην ανεργία!

Δεν ήθελαν παιδεία, δεν ήθελαν υγεία, δεν ήθελαν δημόσια διοίκηση, δεν θέλουν και στοιχειώδη ενημέρωση που αν έχει τον όποιο διακομματικό και κοινοβουλευτικό έλεγχο, να έχει φραγμούς και κανόνες δεοντολογίας!

Για να φτιάξει κλίμα ο νέος ωραίος Μπρούμελ της ελληνικής πολιτικής συμμορίας Σίμος Κεδίκογλου μετατράπηκε σε …σωσία του Γκέμπλες και του χουντικού spokesman Γεωργίου Γεωργαλά! Και είπε τα μύρια όσα αναιδώς ομιλών, μήπως πείσει τους δυστυχούντες πολίτες ότι «θάβει» την ΕΡΤ για το καλό τους…

Δεν αξίζει ούτε να του απαντήσει κανείς αλλά απλώς να τον ρωτήσει: Γιατί δεν τά ‘λεγε αυτά και πρίν τις εκλογές του περασμένου Μαϊου-Ιουνίου; Γιατί δεν τά ‘λεγε τόσα χρόνια στέλεχος και βουλευτής της ΝΔ, που άλλωστε κυβέρνησε -δυστυχώς- τη δύσμοιρη χώρα μας από το 2004 έως το φθινόπωρο του 2009, αλλά μεταχειρίστηκε την ΕΡΤ ακριβώς όπως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σήμερα καταγγέλλει!

Αλλά τί να πει κανείς για ένα ακόμη θλιβερό πρόσωπο της κακόγουστης φαρσοκωμωδίας της τρικομματικής, το νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο κ Μάναλη (υποτίθεται σοβαρός και επιστήμονας άνθρωπος…) που πήγε εκεί για να βάλει το σταυρό στην ταφόπλακα (έμπνευσης Κεδίκογλου…) χωρίς να ντραπεί για το …συμβόλαιο θανάτου ενός εθνικού κεφαλαίου που κλήθηκε να εκτελέσει!

Ελπίζω όλοι οι δημοσιογράφοι βουλευτές να μη στηρίξουν αυτή την άθλια κυβερνητική επιλογή, ούτε με τον παραμικρό λόγο αιτιολόγησης της απόφασης..

Οι βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ που διατηρούν στοιχειώδη δημοκρατική και κοινωνική συνείδηση & ευαισθησία να δηλώσουν ότι θα άρουν την εμπιστοσύνη τους στην Κυβέρνηση αν προχωρήσει ο «θάνατος της ΕΡΤ»..

Ο ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον της Κυβέρνησης και να προσφύγει στη δικαιοσύνη (ίσως μαζί και με άλλα Κόμματα) προσωπικά εναντίον κάθε υπευθύνου αλλά και όσων μετείχαν στη βίαιη διακοπή του προγράμματος της ΕΡΤ…

Ελπίζω ο ελληνικός λαός να κατάλαβε πόσο κοντά στη Χρυσή Αυγή είναι ο κ. Σαμαράς και το επιτελείο του, πόσο δεν θα διστάσουν να οδηγήσουν σε ανθρωποφαγία την ελληνική κοινωνία και πόσο αποφασισμένοι είναι να δέσουν τον ελληνικό λαό με τα πιο επώδυνα δεσμά για πολλά χρόνια!

Μήπως είναι καιρός να πετάξουμε τους φόβους και τις φοβίες, τους δισταγμούς και τις poltical correct συμπεριφορές; Μήπως είναι να βρούμε τις δικές μας πλατείες Ταχρίρ και Ταξίμ;

Γιάννης Μαμουζέλος
Δημοσιογράφος- Συγγραφέας
Μέλος ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Keywords
Τυχαία Θέματα