Πώς οι αναχρονιστικές δυνάμεις του διαδικτύου που είναι πλειοψηφία επιχειρούν να επηρεάσουν την κυβέρνηση

Μέσα από το παράδειγμα της ΕΡΤ

Μπορεί το κόμμα της ΝΔ να είχε σίγουρη την πρωτιά στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, με αποτέλεσμα να πιστέψουν πολλοί ότι η νέα κυβέρνηση θα ήταν καλύτερα προετοιμασμένη, ωστόσο η πραγματικότητα τους διαψεύδει! Και δεν αναφερόμαστε στην

«γκάφα» με την ατυχή υπουργοποίηση Ράπανου, ούτε φυσικά στην κραυγαλέα άγνοια των κυβερνώντων για το ποιος μπορεί ή δεν μπορεί να εκπροσωπήσει τη χώρα στα συμβούλια κορυφής! Αναφερόμαστε στην περίπτωση της ΕΡΤ – ένα δευτερευούσης σημασίας θέμα, σε σχέση με την τύχη της χώρας – που όμως είναι ενδεικτικό της κατάστασης. Από το ρεπορτάζ λοιπόν προκύπτει ότι το κόμμα της ΝΔ και κατά συνέπεια η νέα κυβέρνηση δεν φαίνεται να έχει σχέδιο για την δημόσια τηλεόραση. Φυσικά το γεγονός δεν είναι προς θάνατο, αφού οι προτεραιότητες είναι άλλες, αλλά είναι αντιπροσωπευτικό του τι συμβαίνει στην Ελλάδα, παλιά, αλλά και τώρα!

Με δεδομένο ότι δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο για το μέλλον της ΕΡΤ, παρά τα όσα ακούγονται, λέγονται ή γράφονται, αυτή την ώρα, στελέχη της Συγγρού, παρατρεχάμενοι και κυρίως οι συνήθεις υποψήφιοι κρατικοδίαιτοι, προσπαθούν με ό,τι επιρροές διαθέτει ο καθένας να επηρεάσει την κατάσταση, κατά πως τον βολεύει! Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το διαδίκτυο, που με ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει σε ολόκληρο τον κόσμο, στην Ελλάδα ακόμη «ελέγχεται» από δυνάμεις που εκφράζουν ό,τι πιο οπισθοδρομικό και αναχρονιστικό έχει να επιδείξει αυτός ο λαός, γίνεται μάχη για το ποιος θα επιβάλει την άποψή του (πάντα σχετικά με την ΕΡΤ) στη νέα κυβέρνηση! Ανάλογα με τα απωθημένα του καθενός, το πόσο χολωμένος είναι (από προηγούμενες καταστάσεις), τα κόμπλεξ που κουβαλάει, αλλά και τον δείκτη ρεβανσισμού του, οι οποίοι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο επηρεάζουν διαδικτυακά τη Συγγρού, προσπαθούν να καθοδηγήσουν τις αποφάσεις της!

Ελπίζουμε να αποτύχουν, διότι αυτές οι νοοτροπίες (περί νομής της εξουσίας) οδήγησαν τη χώρα στα… βράχια.

Keywords
Τυχαία Θέματα