Στη ΝΔ απομακρύνουν τον σκηνοθέτη, στον ΣΥΡΙΖΑ τους τρολάρουν για τη θρησκεία

Ευθύνες για την κακή τηλεοπτική είκονα του πρωθυπουργού στη Λάρισα – Βίντεο του Αλέξη Τσίπρα να δηλώνει από τη μια ότι «δεν είναι θρησκευόμενος» και από την άλλη να ασπάζεται τις εικόνες στο Άγιο Όρος


Η κακή εικόνα του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά στην πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση στην Λάρισα

προκάλεσε την αντίδραση του κυβερνητικού επιτελείου που ζήτησε την απομάκρυνση του σκηνοθέτη που είχε την ευθύνη της προβολής.

Κακοφωτισμένος και με προβλήματα ήχου χωρίς πλάνα που να δείχνουν την προσέλευση του κόσμου, οι εντυπώσεις από την συγκέντρωση στο ξενοδοχείο της Λάρισας χάθηκαν. Την ευθύνη έχει η διαφημιστική εταιρία που έχει αναλάβει την προεκλογική καμπάνια αλλά εξειδικέυτηκε στον σκηνοθέτη κ. Άρη Λυχναρά. Το γραφείο του πρωθυπουργού ζήτησε να αναλάβει την ευθύνη ο κ. Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος. Η εταιρεία πάντως λέει ότι ο κ. Βλαχοδημητρόπουλος έχει την ευθύνη αλλά λόγω κωλύμματος το περασμένο Σάββατο ανέλαβε ο κ. Λυχναράς και ότι δεν υπάρχει θέμα αφού ο κ. Βλαχοδημηρόπουλος επέστρεψε.

Εν τω μεταξύ ο πόλεμος του διαδικτύου καλά κρατεί. Στο διαδικτύο κυκλοφορεί βίντεο από παλαιότερη συνέντευξη του κ. Αλέξη Τσίπρα να δηλώνει ότι «δεν είναι θρησκευόμενος και δεν του αρέσει να κοροιδεύει τον κόσμο και να φωτογραφίζεται σε εκκλησίες να ασπάζεται εικόνες» και την ίδια ώρα προβάλλονται στιγμιότυπα από το προσκήνυμα του στο Άγιο Όρος.

Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται ο πόλεμος του διαδικτύου να κορυφωθεί.
Πηγή protothema.gr

The post Στη ΝΔ απομακρύνουν τον σκηνοθέτη, στον ΣΥΡΙΖΑ τους τρολάρουν για τη θρησκεία appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα