Στον… μαγικό κόσμο του ΑΝΤ1 – η εκπομπή δίχως πρόσωπο και ο μένταλιστ προϊστάμενος που εξαφανίζει τους ανερχόμενους!

Τη νέα μορφή της τηλεόρασης μας παρουσίασε ο ΑΝΤ1 εχθές το βράδυ στην εκπομπή για το EUROPA LEAGUE. Πραγματικά ήταν κάτι πρωτοποριακό, αφού μετέτρεψε την τηλεόραση σε ραδιόφωνο για ακροατές τουλάχιστον επί ένα τρίωρο! Τι εννοούμε;

Είδαμε δυο αγώνες ποδοσφαίρου και άλλους δυο σε εκτεταμένα στιγμιότυπα, χωρίς να δούμε ποτέ το στούντιο, τον παρουσιαστή και τους δημοσιογράφους!

Συνέβη και αυτό στην ελληνική τηλεόραση του 2012. Ακούγαμε φωνές, ακούγαμε σχόλια, ακούγαμε τοποθετήσεις, αλλά πρόσωπα δεν είδαμε ποτέ!

Πριν από λίγες ημέρες γράφαμε για το στοίχημα που πέφτει στους διαδρόμους του καναλιού που αφορά το χρόνο που μπορεί να αντέξει την επιτυχία ενός ελπιδοφόρου και νεαρότερου συναδέλφου του, ο προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος του καναλιού. Την προηγούμενη πέμπτη ο ελπιδοφόρος αθλητικός εξαφανίστηκε από την εκπομπή! Εχθές εξαφανίστηκαν άπαντες! Προφανώς κάποιος μεταμφιέστηκε σε χουντίνι και μετέτρεψε την τηλεόραση σε ραδιόφωνο! Ή μήπως δεν είχαν γραβάτες να φορέσουν και αποφάσισαν να μην εμφανίσουν κανέναν; Δεν είχε κέφια όμως ούτε ο προϊστάμενος και αποφάσισε να κόψει και τον εαυτό του! Πολλά και αναπάντητα τα ερωτήματα για την εκπομπή του ΑΝΤ1. Κάποτε υπήρχε το σήριαλ «ο άνθρωπος δίχως πρόσωπο», πλέον έχουμε και την εκπομπή δίχως πρόσωπα!

Keywords
Τυχαία Θέματα