Τέλος ο Δ.Καμμένος από την κυβέρνηση

«Δηλώνω την παραίτηση μου από τη θέση του Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και συγχρόνως θα καταθέσω μήνυση κατ” αγνώστων και πολύ σύντομα η αλήθεια θα λάμψει» σημειώνει στην δήλωση παραίτησής του ο Δημήτρης Καμμένος.

Είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία του Αλ.Τσίπρα με τον Π. Καμμένο όπου ο πρωθυπουργός τον καλούσε να διερευνηθεί η γνησιότητα

των σχολίων του τέως υπουργού και σε περίπτωση που ήταν γνήσια τα tweets, να δει και το ενδεχόμενο αντικατάστασης του υφυπουργού.

Στην συνέχεια ο Πάνος Καμμένος με ένα tweet είχε προαναγγείλει την παραίτηση του Δ.Καμμένου.

Μετά τη δημοσιοποίηση της παραίτησης του Δ. Καμμένου ο Δ.Παπαδημούλης σχολίασε στο twitter : «Θετική η διόρθωση του λάθους με την παραίτηση του Δ.Καμμένου. Ακόμη καλύτερο, αν είχε ελεγχθεί πριν και αποφευχθεί. Το πάθημα ας γίνει μάθημα».

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη αντίδραση στην υπουργοποίηση του Δημ. Καμμένου είχε έρθει από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του, ενώ στη συνέχεια η Βασιλική Κατριβάνου, ζήτησε μεταξύ άλλων την αποπομπή του βουλευτή των ΑΝΕΛ.

Από την πλευρά του ο Δημ. Καμμένος δήλωσε ότι υπεύθυνοι των λογαριασμών του στα κοινωνικά δίκτυα ήταν συνεργάτες του και τόνισε ότι οι λογαριασμοί του έχουν παραβιαστεί πάνω από τέσσερις φορές.

Ολόκληρη η δήλωση παραίτησης του Δημήτρη Καμμένου:
«Ύστερα από τα σημερινά δημοσιεύματα και την τεράστια έκταση που έλαβε το ζήτημα των υποτιθέμενων δημοσιεύσεων στα κοινωνικά δίκτυα, επικοινώνησα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τον κ. Μανώλη Σφακιανάκη με εντολή του οποίου ομάδα ειδικών ήλεγξε τους συγκεκριμένους λογαριασμούς χωρίς αποτέλεσμα. Το προηγούμενο δελτίο Tύπου είναι σε πλήρη ισχύ. Θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο μου το συμφέρον της πατρίδας, την ομαλή λειτουργία της νέας κυβέρνησης και τιμώντας την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού στο πρόσωπό μου, δηλώνω την παραίτηση μου από τη θέση του Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και συγχρόνως θα καταθέσω μήνυση κατ” αγνώστων και πολύ σύντομα η αλήθεια θα λάμψει».
Πηγή avgi.gr

The post Τέλος ο Δ.Καμμένος από την κυβέρνηση appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα