«Την Κυριακή κρίνεται η παραμονή στο ευρώ»

«Την Κυριακή κρίνονται όλα, το αν θα μείνουμε στο ευρώ, αν θα προχωρήσουμε σε ένα δρόμο δύσκολο αλλά ασφαλή που οδηγεί σε έξοδο από το μνημόνιο» ανέφερε ο  πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στο Σύνταγμα το βράδυ της Παρασκευής.

Ο κ. Βενιζέλος

κάλεσε τους πολίτες να δώσουν μια ηχηρή απάντηση στις κάλπες και συγκεκριμένα «στους αλαζόνες που πιστεύουν ότι μπορούν να γίνουν ΠΑΣΟΚ στη θέση του ΠΑΣΟΚ και στους ανιστόρητους που νομίζουν ότι “τελειώνουν” με τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη».

«Στέλνουμε μήνυμα σιγουριάς και ασφάλειας στον Έλληνα πολίτη», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και απευθυνόμενος στους αναποφάσιστους είπε ότι τους περιμένει παρά τους δισταγμούς «για να κρατήσουμε όλοι μαζί όρθια την Ελλάδα».

«Ας το καταλάβουν καλά όλοι ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνει δεκανίκι κανενός» τόνισε ζητώντας και πάλι πρωτιά για το κόμμα του, λέγοντας ότι μόνο αν το ΠΑΣΟΚ λάβει την εντολή θα μπορέσει να γίνει καταλύτης εξελίξεων στην κατεύθυνση του σχηματισμού μίας κυβέρνησης που «ξέρει να διαπραγματεύεται», όπως είπε.

«Η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων θέλει μία προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας, φιλοευρωπαϊκή που ξέρει να διαπραγματεύεται, αλλά στο γήπεδο με τους ξένους, όχι στα αποδυτήρια, όπως έκαναν άλλοι κρυμμένοι πίσω από εμάς στους δύσκολους καιρούς της διαπραγμάτευσης». «Δεν δέχομαι μαθήματα διαπραγμάτευσης, ούτε από αυτόν που κρύφθηκε από πίσω μου, ούτε με αυτούς που παίζουν με τη μοίρα της χώρας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας την είσοδο της Χρυσής Αυγής στην Βουλή ο κ. Βενιζέλος τόνισε «από εδώ φωνάζουμε όλοι μαζί ΟΧΙ στην είσοδο στη Βουλή των οπαδών του φασισμού και ναζισμού», ενώ αναφερθείς στο θέμα των παράνομων μεταναστών επισήμανε «ασφάλεια στους πολίτες, αξιοπρεπή μεταχείριση στους μη νόμιμους μετανάστες».
Πηγή protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα