Το Megaλο μαργαριτάρι του Μένιου

Εντύπωση προκάλεσε το «μαργαριτάρι», που ακούστηκε στο δελτίο ειδήσεων του Mega τη Δευτέρα το βράδυ με αφηγητή τον έμπειρο Μένιο Σακελλαρόπουλο. Το θέμα αφορούσε το χρυσό μετάλλιο του Χονδροκούκη στο Παγκόσμιο της Κωνσταντινούπολης. Ο έμπειρος δημοσιογράφος αναφερόμενος στον έτερο Έλληνα πρωταθλητή Μπανιώτη, που κατέλαβε την τέταρτη θέση είπε χαρακτηριστικά, «Ο Μπανιώτης έχασε το μετάλλιο στην ισοβαθμία»!

Ποδοσφαιρικός γάρ πολλά χρόνια ο ρεπόρτερ του Mega πέταξε το μαργαριτάρι σε ένα

θέμα που «έπαιζε» ψηλά στο δελτίο, μπερδεύοντας το άλμα εις ύψος με το ποδόσφαιρο. Ισοβαθμία στο στίβο υπάρχει μόνο στο δέκαθλο και αυτό είναι σπάνιο. Απλά ο Έλληνας πρωταθλητής πέρασε το ίδιο ύψος με τον άλλο αθλητή που πήρε τελικά το χάλκινο μετάλλιο, γιατί πιθανότατα είχε συνολικά καλύτερες προσπάθειες, ισοβαθμία πάντως αποκλείεται! Το οξύμωρο είναι πως ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος τα τελευταία χρόνια είναι και συγγραφέας μυθιστορημάτων, άρα πρέπει να είναι προσεκτικός στο λόγο και το γραπτό του.

Και μια απορία: Γιατί ο αρχισυντάκτης του δελτίου έδωσε το θέμα στον ποδοσφαιρικό και όχι στον ρεπόρτερ στίβου που διαθέτει το κανάλι;

Keywords
Τυχαία Θέματα