Το μαύρο της ΕΡΤ να …πέσει στις κάλπες!

email Γιάννη Μαμουζέλου στο Enimerosi24

Φίλες & φίλοι,

Η ώρα των τριπλών εκλογών πλησιάζει και λυσσωδώς οι κυβερνητικοί συν(εταίροι) [ξέρετε τώρα, αυτοί που τόσα χρόνια και με τους ανθρώπους τους κατασπατάλησαν, έφαγαν, εξήγαγαν τα χρήματα και των φορολογουμένων και του ελληνικού λαού…] προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι καλύτερες μέρες θα ξανάρθουν απ’ τους ίδιους που έφεραν τις χειρότερες!

Εμείς, εσείς όμως, πέραν από τόσα άλλα που ζείτε και που μπορείτε να σκεφθείτε για να αξιολογήσετε πού θα ρίξετε τη ψήφο σας, πρέπει να θυμηθείτε το χουντικής έμπνευσης «μαύρο» στην

ΕΡΤ, το βίαιο λουκέτο και τη διάλυση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης πριν έντεκα μήνες!

Γιατί τώρα ξέρετε –επίσημα ομολογημένους- και τους λόγους και τις σκοπιμότητες που με συνειδητά ψεύδη οδήγησαν σε αυτή την εκτροπή από κάθε έννοια ήθους στη διακυβέρνηση και στη συνταγματική νομιμότητα της χώρας!

Γιατί φυσικά τώρα ξέρετε τα δόλια σχέδια των κ.κ. Σαμαρά, Κεδίκογλου, Μπαλτάκου (μη τον ξεχνάτε ποτέ αυτόν…) και του πρόθυμου εκφραστή τους

κ. Καψή…

Τώρα γνωρίζετε τι μας υπόσχονταν να φτιάξουν και τι έφτιαξαν, με «σχεδιασμούς» στο …πόδι και σε νυχτερινούς περιπάτους… Φυσικά δεν πρόκοψαν ούτε με τον Προκοπάκη, αλλά είναι αμφίβολο αν θέλουν και μπορούν να φτιάξουν και τώρα ένα σοβαρό, ισχυρό, σύγχρονο ραδιοτηλεοπτικό και διαδικτυακό δημόσιο φορέα, που θα υπηρετεί την κοινωνία και όχι τα κυβερνητικά και οικονομικά συμφέροντα!

Τώρα γνωρίζετε πόσο έτοιμοι ήταν να υλοποιήσουν ο,τιδήποτε με διαφάνεια και σωστά αξιολογικά κριτήρια, πόσο κοροϊδεύουν και τους απολυμένους και τους «πρόσκαιρα προσληφθέντες» σε ΔΤ & ΝΕΡΙΤ και πόσο «αντικειμενικοί» ήταν οι «διαγωνισμοί» για νέο προσωπικό… Σε βαθμό που όποιος ήθελε (ακόμη και συνταξιούχος) να μπορεί να υποβάλει αίτηση πρόσληψης ή τα δικαιολογητικά να «αγοράζονται» όχι σε τιμές ευκαιρίας αλλά σε τιμές αγωνίας και ανάγκης!

Τώρα γνωρίζετε, με αφορμή το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου, πόσο εύκολα επανέρχονται μέθοδοι και συναλλαγές από το παρελθόν τόσο των «πράσινων» όσο και των «μπλε» διοικήσεων, προέδρων, διευθυνόντων συμβούλων της ΕΡΤ! Οι ίδιες προσχηματικές ελλείψεις και αδυναμίες του προσωπικού, οι ίδιες προκλητικές λύσεις με συνέργειες «φωστήρων « και «δεκανικιών» σε πρόσωπα και υπηρεσίες…

Ειλικρινά απορώ πώς και γιατί ο συν. Ροδόλφος Μορώνης δέχτηκε τώρα να αναλάβει τη «γαλέρα της ΝΕΡΙΤ»… Τι πιστεύει, τι ελπίζει πως θα κάνει σε ένα οργανισμό με πήλινες βάσεις και συγγενή παθογένεια;

Δεν θα σας κουράσω… Νομίζω ένα πράγμα πρέπει να σκεφτούν οι πρώην υπάλληλοι ή συνεργάτες της ΕΡΤ, οι απλοί πολίτες τις δύο επόμενες Κυριακές: να μεταφέρουν το μαύρο της ΕΡΤ στις κάλπες και στους συνδυασμούς που στήριξαν και στηρίζουν αυτές τις επιλογές κι αυτές τις πολιτικές!

Στους εκπροσώπους –με όποιο όνομα ή προσωπείο κι αν εμφανίζονται…- το απαξιωμένου και καταδικασμένου πολιτικού συστήματος του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του …δεξιότερα Κουροπάτκιν!

Γιάννης Μαμουζέλος
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας
Υποψήφιος Βόρειου Τομέα Αθήνας
με τη ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα