Ανταπόκριση από το Σύνταγμα

23:20 5/6/2011 - Πηγή: Olympia
Γράφει η ΣοφίαΠριν από λίγο επέστρεψα από το Σύνταγμα, γίνεται της τρελλής! Απίστευτος κόσμος. Οι κομματοσυμμορίτες είναι εντελώς απομονωμένοι. Πήγαν να άνεβουν και με το μικρόφωνο καλέσαν τον κόσμο να απομακρυνθεί για να διαδηλώνουν μόνοι τους!!! ( δεν αφήνουμε τα καπελώματα!)
Η αστυνομία έχει αποκλείσει όλο το κομμάτι της Βασιλίσσης Σοφίας από την Ηρόδου του Αττικού (όπου η Ηρώδου είναι αποκλεισμένη με 2 λεωφορεία
και ανδρες των ΜΑΤ και δεν περνάς ούτε με τα πόδια. Ο κόσμος τους την πέφτει διαρκώς ότι φυλάνε την προεδρική γλάστρα και την πίσω πόρτα του μπουρδέλου απ’ όπου βγάζουν τις καμαριέρες της τρόικας. Σ ε κάθε στενό που αποκλείουν γίνεται χαμός.Έμαθα και κάτι άλλο όμως και το συνέδεσα με ένα δικό σου ποστ.Στο άρθρο “το ισλάμ και η μαντάμ” γίνεται λόγος για ένα συνέδδριο στις 11 Ιουνίου στο οποίο θα μιλήσει η δραγωνόγρια για την “ανεκτικότητα απέναντι στα ισλαμικά σύμβολα στους δημόσιους χώρους” το οποίο είναι εξωφρενικό κι εκτός τόπου και χρόνου…. αλλά αν έχετε ακούσει σκοπεύουν να δώσουν την ΑΤΕ (Δηλαδή την αγροτική γη της Ελλάδος) στους Τούρκους όπως επίσης και το Ταχ. Ταμιευτήριο ! Για αυτό το πράγμα προετοιμαζει η γριά δούλα της παγκόσμιας χούντας; για την αποδοχή των συμβόλων της τουρκίας και τη φάτσα του κεμάλ σε δημόσιους χώρους;Έμαθα επίσης ότι ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ! ΞΕΝΟΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!!
Και ότι καπου έχουν τάξει και τον Λυκαβηττό! Τι έχει άραγε ο Λυκαβηττός και κάποιος τον θέλει;
Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα