Διαφήμιση στο CNN “Invest in MACEDONIA”

21:07 27/8/2012 - Πηγή: Olympia
Φίλοι,
Παρακολουθώ τακτικά τις διεθνείς ειδήσεις από μεγάλα κανάλια του Εξωτερικού,
Αντιλαμβάνομαι ότι και αυτά σε μεγάλο βαθμό εξαρτώνται από την διαφήμιση.
Ωστόσο αυτό δεν θεωρείται και δεν είναι δικαιολογία για να μην υπάρχει επίσημη Ελληνική αντίδραση στο κανάλι για την διαφήμιση “Invest in MACEDONIA”.

Αντιληπτό, γίνεται ξανά ότι αυτή η αμφισβητούμενη και σίγουρα λαθεμένη ονομασία για τους αυτοπροσδιοριζομενους σλαβόφωνους δήθεν Μακεδόνες, της
πρωην Γιουγκοσλαβίας είναι τακτική δόλιας επιβολής “βαφτίσματος” αρπάζοντας πολύτιμη Ελληνική Ιστορική αλλά και παγκόσμιας  αξίας ονομασία.

Το θέμα κρατεί χρόνια! και οι μεθοδεύσεις των Σκοπιανών Πολιτικών – Διπλωματών είναι γνωστές & ορατές και δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται παθητικά η με αδιαφορία από την Ελληνική πλευρά.Ιδιαίτερα όταν οι προκλητικότητα των αβασίμων ανιστόρητων ισχυρισμών τους διαδίδεται με τέτοια ένταση με σοβαρό τίμημα κρατικά κονδύλια σε διεθνή ΜΜΕ όπως το CNN.Το Ελληνικό, Εθνικό, Πατριωτικό, Ιστορικό καθήκον και όχι θέμα,  όπως συχνά βιαστικά αναφέρεται, δηλαδή  η  προάσπισης της Εθνικής μας & Ιστορικής μας ονομασίας – κληρονομιάς εξαιτίας των ανακατατάξεων στα Βαλκάνια και ενός νεοσύστατου κράτους δεν μπορεί να είναι  θέμα πλέον λεπτών χειρισμών.Είναι καταστροφικό να πέφτουν οι αντιστάσεις της Ελληνικής Πολιτείας και Εξωτερικής μας Πολιτικής εξαιτίας της γνωστής οικονομικής κρίσης.Εκτιμώ ότι μπορεί κάποιοι να διαμαρτυρηθουν επίσημα για τις διαφημίσεις στο CNN τής δήθεν ~ Macedonia ~ της κρατικής προωθητικής διαφήμισης τους.
Αν δεν γίνεται σε κυβερνητικό επίπεδο να γίνει τουλάχιστον με κάποιο άλλο τρόπο!!!Θα πρότεινα άμεσα  να συντάξουμε οι Σκεπτόμενοι Πολίτες Έλληνες, της Ελλάδας και της Ευρώπης του 2012, μια Επιστολή πολιτισμένης έντονης Διαμαρτυρίας με παραλήπτη το CNΝ και φυσικά κοινοποιημένη στους γείτονες μας στα  Σκόπια. και στο υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας.

Με εκτίμησηΚωνσταντίνος Κωνσταντίνου.
Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα