Πόσες ακόμα ευκαιρίες θα δώσετε σε αυτή την κυβέρνηση κύριοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ;

Του Βασίλη Τσεκούρα

Σε κάθε κρίσιμη ψηφοφορία οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ βγαίνουν στα ΜΜΕ και διατυμπανίζουν ότι διατηρούν ενστάσεις για τα μέτρα και τις μεταρρυθμίσεις που φέρνει το κυβερνητικό επιτελείο, αλλά τελικά το ψηφίζουν στο όνομα της «ύστατης προσπάθειας και ελπίδας».

Τρανό παράδειγμα ο Θ. Ρομπόπουλος που ήταν υπό παραίτηση τους τελευταίους μήνες (!), ο

Γιάννης Βούρος λίγο πριν την ψήφιση στη Βουλή για το χαράτσι στα ακίνητα μέσω της ΔΕΗ πήγε να κάνει ακόμα για συνέντευξη τύπου για να παραιτηθεί, αλλά τελευταία στιγμή μοίρασε μια ανακοίνωση στην οποία έλεγε ότι δίνει μια τελευταία ευκαιρία στην κυβέρνηση.

Γνώριζε όμως ότι το χαράτσι μπροστά στο πολυνομοσχέδιο είναι μια σανίδα μέσα στη θάλασσα! Τώρα που αυτό το πολυνομοσχέδιο είναι χιλιάδες φορές χειρότερο, κωφεύει. Εμμέσως παραδέχεται ότι αυτή η τελευταία ευκαιρία, δεν ήταν και τόσο τελευταία, αφού αθετεί ο ίδιος τον εαυτό του μπροστά στα μάτια του ελληνικού λαού που τον ψήφισε!

Από την άλλη, η Λούκα Κατσέλη, ελπίζουμε να μην κάνει βήμα πίσω, ακόμα και αν προσπαθήσει να την μεταπείσει ο ίδιος ο Παπανδρέου.

Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (Οδυσσέας Βουδούρης, Κώστας Καρτάλης Δημήτρης Λιντζέρης, Αννα Νταλάρα, Σούλα Μερεντίτη και Δημήτρης Βαρβαρίγος) που έχουν εκφράσει επιφυλάξεις, θα πρέπει πρώτα να ρίξουν μια ματιά στις τηλεοράσεις των γραφείων τους με το τι γίνεται έξω από τη Βουλή και μετά να ψηφίσουν.

Προ των ευθυνών τους πρέπει να έρθει και η νέα βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βούλα Τεκτονίδου, που καταλαμβάνει την έδρα του παραιτηθέντος Θ. Ρομπόπουλου.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα