Πριν λίγους μήνες ο κύριος Γερουλάνος πανηγύριζε ότι “βρήκε που πήγαν τα λεφτά”!

…εννοώντας βέβαια τα λεφτά των αλογομούρηδων που τους τα έφαγαν κάποιοι επιτήδειοι, λες και αυτό αφορά το κράτος που οι ίδιοι χρεωκόπησαν.Λες και αυτό απασχολεί την Ελληνική κοινωνία που ρημάζεται από την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης. Που αποκρύπτει τους μεγαλοοφειλέτες για να καλύψει πεθερούς πρωτοκλασάτων και λαλίστατων πράσινων υπουργών.Που αποκρύπτει τους μεγαλοκαταθέτες της Ελβετίας, όχι μόνο για να καλύψει βαρύγδουπα πολιτικά ονόματα, αλλά και ένας κακόπιστος θα έλεγε “για να εκβιάσουν φοροφυγάδες ώστε να πάρουν και αυτοί την βαλιτσούλα τους, the tsoykatos way…”Για να μην πούμε για
την ανοχή που δείχνουν στο παράνομο διαδικτυακό στοίχημα που στοιχίζει πραγματικά εκατομύρια στο κράτος από την φοροδιαφυγή των offshore που βρίσκονται σε κάτι “αλογομούρης.com” με έδρα τον Παναμά. Αλλά όλη η δουλειά γίνεται σε κάτι συγκροτήματα νταβατζήδων – στυλοβατών της κυβέρνησης. Λάβαμε το κάτωθι για την υπόθεση των στημένων και το παραθέτουμε:

Το VolosFans σας αποκαλύπτει ένα από τα πολλά «χαρτιά» του Ολυμπιακού Βόλου τα οποία έχει καταθέσει στο Διοικητικό Εφετείο και θα συμπεριλάβει στο υπόμνημά του την ερχόμενη Πέμπτη.
Ο Ολυμπιακός οφείλει να αποδείξει στο Εφετείο πως στην περίπτωσή του παραβιάστηκαν οι βασικές αρχές διοικητικού δικαίου.
Πόσο μάλιστα αν αποδείξει πως ο διορισμός της επιτροπής είναι άκυρος αφού έγινε με έναν και μοναδικό σκοπό: Την εξόντωση των ομάδων που στοχοποιήθηκαν από το Υπουργείο Πολιτισμού.
Για να καταλάβει κάποιος το παρακάτω άρθρο πρέπει να γνωρίζει την εξής απλή διαδικασία.Από την στιγμή που διορίζεται πρόσωπο σε θέση δημοσίου,πρέπει να υπογραφεί ο διορισμός από τον Υπουργό,να σταλεί ο διορισμός στο Εθνικό Τυπογραφείο από όπου θα λάβει νούμερο ΦΕΚ.
Έπειτα πρέπει το ΦΕΚ να δημοσιευτεί στην εφημερίδα της κυβερνήσεως,να σταλούν οι διορισμοί στα πρόσωπα τα οποία θα κληθούν σε κάποιο είδος ορκωμοσίας από τον προϊστάμενο τους ,αφού πρόκειται για δημόσια θέση.
Η παραπάνω διαδικασία είναι υποχρεωτική ,είτε πρόκειται για άμισθη είτε για έμμισθη θέση,είτε για έναν απλό δάσκαλο είτε για μια κρατική επιτροπή!
Συνήθως ο χρόνος που απαιτείται για τα παραπάνω είναι ένας περίπου μήνας,ενώ σε αρκετές περιπτώσεις παίρνει πολύ παραπάνω….Πχ η περιβόητη επιτροπή ανεύρεσης υδρογονανθράκων της οποίας ο διορισμός θεωρήθηκε κατεπείγον θέμα εθνικής ασφάλειας από την κυβέρνηση,χρειάστηκε από την υπογραφή μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων των μελών της να περάσουν περίπου 3 μήνες!!
Πόσο άραγε χρειάστηκε από  τον διορισμό μεχρι και την ανάληψη των καθηκόντων της περίφημης Ε.Ε.Α. του Γερουλάνου;
Μία ημέρα!!
Η απόφαση διορισμού της ΕΕΑ υπογράφτηκε την Τετάρτη 17/08/2011 και την ίδια μέρα δημοσιεύεται με ΦΕΚ στο Εθνικό Τυπογραφείο και αναλαμβάνει καθήκοντα η επιτροπή!
Οι χρονικές συγκυρίες που ακολουθεί η επικαιρότητα είναι σατανικές!
Την επόμενη ακριβώς ημέρα στα ΜΜΕ διαρρέει η φήμη πως Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα δεν θα πάρουν άδεια από την Επιτροπή.
Η κακοσκηνοθετημένη φάρσα ελπίζουμε πως δεν θα «περάσ

Keywords
Τυχαία Θέματα